Connect with us
greutatea-27072015

Știri

Care este greutatea ideala in functie de varsta si inaltimea ta

Aproape toate femeile au tinut la un moment dat in viata o dieta, dar prea putine si-au pus intrebarea legata de greutatea ideala in functie de varsta si inaltimea pe care o au la acel moment.

Femeile au fost dintotdeauna obsedate de felul in care arata. Daca in perioada renasterii formele voluptoase erau un simbol al prosperitatii si al bogatiei, in secolul XXI supletea este la mare cautare. Dar oare cate dintre femei s-au intrebat care este greutatea ideala?

La varsta adolescentei femeile se confrunta cu cele mai mari fluctuati de greutate, iar multe dintre ele apeleaza la diete drastice care le pun in pericol sanatatea. Pentru multe dintre tinere, anorexia sau bulimia se poate plati cu pretul vietii. Specialistii in nutritie au realizat un tabel ce indica care este greutatea ideala pe care trebuie sa o ai in functie de varsta si de inaltimea ta.

Citeste si: Si tu faci aceste lucruri care te impiedica sa slabesti!

Citeste si: Aceste alimente te ajuta sigur sa slabesti

Bine de stiut este sa nu uitam ca cel mai  important aspect al infatisarii este sanatatea, nimanui nu ii va placea o femeie slaba care are probleme cu lipsa de vitamine si lesina sau care este palida si lipsita de viata atunci cand iese din casa.

Varsta        Inaltimea medie           Greutatea medie

10 ani             138 cm               31 kg

11 ani              143 cm              36 kg

12-14 ani       150- 160 cm           41-47 kg

15-18 ani      162-165 cm            52-56 kg

Sursa foto: healthydunia.com

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top