Connect with us
familie-29072015

Stil

Vezi ce spune numarul de membri din familie despre personalitatea ta

Cercetatorii din domeniul psihologiei au analizat comportamentul oamenilor proveniti dintr-o familie cu mai multi membri.

CITESTE SI: CE SPUNE DESPRE TINE CIFRA DESTINULUI PARINTILOR TAI

Studiul cercetatorilor s-a bazat pe persoanele care provin dintr-o familie cu mai multi copii. Iata ce au descoperit oamenii de stiinta despre persoanlitatile celor care provin dintr-o famile cu numerosi membri.

 Familie cu un copil: de cele mai multe ori parintii sunt intelectuali. Si asta pentru ca s-au gandit mult si destul de serios daca sa faca un copil sau nu. Pentru astfel de persoane venirea pe lume a unui copil reprezinta o responsabilitate foarte mare. Astfel de parinti doresc sa ii poata oferi copilului lor tot ceea ce are nevoie.

Familie cu doi copii: de cele mai multe ori parintii care au doi copii sunt adeptii ordinii si ai disciplinei. Ei obisnuiesc sa isi imparta sarcinile in mod egal, unul dintre ei ocupandu-se de educatie iar celalalt de distractiile celor mici. Astfel, copii din astfel de familii isi cunosc bine locul in societate.

Familie cu trei copii: de cele mai multe ori parintii care au trei copii sunt deschisi si prietenosi. Il lasa pe copilul cel mare sa ii aiba in grija pe ceilalti doi si intervin doar atunci cand este cazul. Persoanele care provin dintr-o astfel de familie sunt firi independente.

Familie cu patru sau mai multi copii: de cele mai multe ori parintii care au patru sau mai mult de patru copii, sunt fie firi foarte calme, fie persoane religioase. Pentru membri acestei familii viata de acasa inseamna totul.

Sursa foto: thehappyhomeproject.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top