Connect with us
Romanii au talent 2016: Laura Bretan - Interpreteaza melodia

Știri

Laura Bretan prima FINALISTA ROMANII AU TALENT

Anul acesta regulamentul emisiunii a fost modificat iar prezentatorii au posibilitatea sa trimita un numar direct in finala Romanii au talent. Smiley si Pavel Bartos au ales-o pe Laura Bretan, fata cu vocea de aur care a impresionat milioane de inimi.

Laura Bretan a castigat Romanii au talent

Originara din Romania, Laura Bretan traieste in Chicago si va fi prezenta in finala Romanii au talent din 3 iunie 2016.

Laura Bretan a urcat plina de durere si emotii pe scena si le-a cantat celor 4 jurati si telespectatorilor ProTV, piesa „O mio babbino caro”, momentul sau s-a viralizat in cateva secunde, mii de mesaje curand pe retelele de socializare.

Laura are doar 13 ani si in in momentul in care s-a prezentat la preselectiile Romanii au talent se afla in Romania pentru a participa la inmormantarea bunicului sau care isi dorea din toata inima sa se prezinte la concurs.

Fetita i-a indeplinit dupa moarte dorinta si a ajuns direct in finala show-ului de talente. Pe pagina sa de Facebook, mica artista are zeci de videoclipuri upload-ate in care talentul ei uimitor iese la iveala.

Fanii Laurei au reactionat pozitiv dupa ce producatorii show-ului i-au facilitat intrarea in finala, insa au tinut sa precizeze ca acest lucru nu-i va afecta pe ceilalti concurenti care vor avea partea de tot de atatea locuri disponibile.

CINE ESTE LAURA BRETAN
Iata numarul cu care Laura Bretan a socat si impresionat intreaga Romanie.

LIVE TEXT Semifinala Romanii au talent

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top