Connect with us
O romanca este data disparuta in Nepal. Tanara se numeste Adina Popescu, are 26 de ani si nimeni nu mai stie nimic de ea de o saptamana.

Știri

Romanca disparuta in Nepal. Ce spune MAE

Adina Popescu este romanca disparuta in Nepal. Tanara are 26 de ani, iar de o saptamana nimeni nu mai stie nimic despre ea.

Adina plecase singura in drumetie. Prietenii ei spun ca tanara se pricepea foarte bine la orientare si era pasionata de munte. Si-a ales un traseu mediu spre dificil pe Himalaya, care presupunea escalada.

Ambasada Romaniei in India, care asigura reprezentarea diplomatica a tarii noastre in Nepal, a anuntat ca are in atentie cazul privind romanca disparuta in Nepal, a precizat MAE, la solicitarea news.ro.

Citeste si: Un roman dat disparut la Nisa a fost gasit mort

„In acest sens, misiunea diplomatica romana a intreprins in regim de urgenta demersurile specifice pe langa autoritatile competente locale, in vederea obtinerii unor informatii suplimentare cu privire la circumstantele producerii disparitiei acesteia, fiind in aşteptarea unui raspuns din partea acestora”, se arata in raspunsul MAE.

„Conform informatiilor furnizate de catre aceştia, persoana in cauza a aterizat in Kathmandu, Nepal, in data de 11 iulie 2016, urmand sa calatoreasca inapoi spre Romania in data de 18 iulie 2016. Nu se cunosc detalii despre ruta turistica pe care aceasta urma sa se deplaseze. Ambasada Romaniei la New Delhi este pregatita sa acorde asistenta consulara de specialitate, daca situatia o va impune”, precizeaza MAE.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top