Connect with us
Show-ul Romanii au talent 2016 a ajuns aproape de sfarsit. Ultima semifinala a stabilit care sunt cei 16 finalisti care vor lupta pentru marele premiu.

Știri

ROMANII AU TALENT 2016. Cine a ajuns in marea finala VIDEO

In semifinala a cincea a show-ului „Romanii au talent” de vineri, 27 mai 2016, juratii au avut o misiune grea in a alege ultimii finalisti ai concursului de talente.

Rustin Dust au ajuns in finala cu o melodie care l-a cucerit pe Florin Calinescu. Trupa „Free Balance” a fost, de asemenea, votata si ajunge in finala. Juriul a avut si el misiune grea in semifinala, fiind desemnat sa il aleaga pe cel de-al treilea finalist. Voturile telespectatorilor i-au adus la duel pe Stefan Buzdugan si perechea formata din Bruce si Istvan. Cei din urma au fost norocosi si au ajuns in lupta pentru premiul de 120.000 de euro.

Romanii au talent, sezon 6. Iata care sunt cei 16 finalisti ai acestei editii!

Andrei Surdu, Anisia Gafton, Bruce si Istvan, Cezara Blioju, Cristian Zlatan, Florin Bontea, Florin Zgavardici si Constantin Bardan, Fratii Adrian, Free Balance, Lifestyle, Laura Bretan, Mara Pruna, Manuel Chivari, Nadia Budurusi, Rustin Dust, Resciebelle Santiago.

Vezi si:Romanii au talent 2016: Laura Bretan este in opinia Mihaelei Radulescu marea castigatoare de anul acesta

Toti se vor lupta pentru marele premiu, in ultimul episod al show-ului, care va avea loc vineri, 3 iunie 2016, si care va fi transmis in direct de Pro TV.

Pentru premiul de originalitate se lupta Triada, Dumitru Sanduta, Fratii Adrian, Dreams Drums Druum si Anisia Gafton. Liniile de votare au fost deschise pentru acest premiu chiar vineri seara, 27 mai, la sfarsitul episodului 15 din sezonul 6.

Editia din acest an a concursului de talente a debutat pe 16 februarie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top