Connect with us
ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 3, 4 martie 2016, VIDEO ONLINE. Vezi aici cele mai importante momente de vineri seara.

Știri

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 3, 4 martie 2016, VIDEO ONLINE

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 3, 4 martie 2016, VIDEO ONLINE. Vineri seara a avut loc editia a treia din noul sezon de la „Romanii au talent”. Ca de fiecare data, juratii au fost impresionati si cuceriti de cativa concurenti extrem de talentati.

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 3, 4 martie 2016, VIDEO ONLINE. Vineri seara a avut loc editia a treia din noul sezon de la „Romanii au talent”. Ca de fiecare data, juratii au fost impresionati si cuceriti de cativa concurenti extrem de talentati.

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 3, 4 martie 2016, VIDEO ONLINE. Printre numerele care i-au cucerit pe jurati a fost cel al Nadiei Budurusi, care a demonstrat ca dansul la bara poate fi mai mult decat un numar de striptease.

Vezi si: ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 4, 11 martie 2016, VIDEO ONLINE

A intrat pe scena purtand o tinuta eleganta, iar ce a urmat e un adevarat spectacol.

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 3, 4 martie 2016, VIDEO ONLINE. Marius Gheorghiu este unul dintre concurentii care au ales sa puna in scena o reprezentatie memorabila. Barbatul si-a propus sa atraga atentia tuturor si a reusit.

Dornic sa protesteze impotriva prezentei asistentelor TV care apar pe micile ecrane, barbatul si-a facut aparitie pe scena intr-un halat de culoare neagra, in timp ce in fata juratilor a fost asezat cu grija un obiect acoperit de un material de aceeasi culoare.

Numarul acrobatilor Cris&Lory a cucerit-o pe Mihaela Radulescu. Jurata chiar a intrebat, in gluma, daca partenera de dans este si partenera acrobatului. Cei doi au impresionat nu doar cu corpurile foarte bine lucrare, ci si cu un numar de acrobatie impecabil.

Mihaela Radulescu a luat decizia care le-a schimbat soarta in show. Aceasta i-a trimis direct in semfinala showului.

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 3, 4 martie 2016, VIDEO ONLINE. Eduard Stoica, un pusti de doar 9 ani, a facut senzatie dupa ce a interpretat piesa „House of the Rising Sun”.


Romanii au talent 2016: Duo Cris Lory – Dans acrobatic pe vocearomaniei.protv.ro


Romanii au talent 2016: Eduard Stoica – Interpreteaza piesa House of the Rising Sun pe vocearomaniei.protv.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top