Connect with us
Romanii au talent, 11 martie 2016, Video Online complet. Cele mai bune momente din episodul 3, sezonul 6 al emisiunii de la Pro Tv.

Știri

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 4, 11 martie 2016, VIDEO ONLINE

Editia din 11 martie 2016 a emisiunii Romanii au talent a fost plina de momente memorabile, care le-au provocat mari emotii juratilor si publicului.

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 4, 11 martie 2016, VIDEO ONLINE. Sergiu Chirila a venit la preselectiile „Romanii au talent” insotit de aleasa inimii sale si le-a marturisit lui Smiley si lui Pavel Bartos ca este pasionat de dans, pe care la practicat la nivel profesionist timp de sase ani.

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 4, 11 martie 2016, VIDEO ONLINE.Tanarul si-a facut aparitia in fata membrilor juriului in pasi de dans si i-a luat prin surprindere cu miscarile sale. Andra a recunoscut chiar ca nu se astepta ca Sergiu sa danseze. Dupa doar cateva pirueta, concurentul a ingenuncheat pe scena, moment in care spectacolul adevarat a inceput.

Sergiu a ales sa impresioneze audienta cu vocea sa aparte. El a interpretat piesa „Caruso”, in aplauzele publicului si spre surprinderea celor patru jurati.

Vezi si:Romanii au talent 2016 episod 3 Video

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 4, 11 martie 2016, VIDEO ONLINE.Marusia, o tanara aspiranta la marele premiu de la Romanii au talent, s-a facut de ras pe scena incercand sa danseze provocator. Miscarile ei din pacate nu au convins juratii care au trimis-o acasa cu patru de „NU”.

Marusia Smuleac a urcat pe scena si a inceput sa dea din fund. Juratilor nu le-a placut momentul ei de twerking si i-au oprit prestatia si au trimis-o acasa.”E vulgar, nu are legatura cu dansul. Marusia, din tot sufleul, nu”, a spus Mihaela Raduleasca.

„Nu e vulgar, doar ca nu e ora si nici locul potrivit. Ce i-o fi zis ea lu’ ma-sa? Ma duc la concurs sa dau din c_r?”, a spus Calinescu.
ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 4, 11 martie 2016, VIDEO ONLINE.Vlad Catalin este un tanar de 29 de ani care a inceput sa cante de la 12 ani. A venit la „Romanii au talent” increzator ca va reusi sa se faca placut si asa s-a si intamplat. Nu a spus nimanui ca va urca pe scena, nici macar sotiei sale care urmeaza sa nasca peste putin timp. Momentul lui a fost frumos si emotionant. Publicul si juriul s-au ridicat in picioare. Vlad a mers mai departe cu patru de DA.

Daniel Hex are 30 de ani, vine din Timisoara si este prestidigitator. „Asta chiar a fost un moment magic”, a spus Andi. „Un moment emotionant”, a spus si Florin Calinescu. „Nu stiu cum ai facut sa dispara AS-ii, nu stiu dar cred ca asta trebuie”, a spus Andra. „Esti cam bun. Esti primul numar de magician din aceasta editie care m-ai impresionat”, a spus si Mihaela Radulescu.

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 4, 11 martie 2016, VIDEO ONLINE.Olga Guseva si-a inceput momentul in bezna totala si i-a facut pe toti curiosi sa vada ce se intampla! Cand luminile s-au aprins, au avut parte de o surpriza de proportii. Olga Guseva a primit patru de DA si o vom revedea in etapa urmatoare a emisiunii Romanii au Talent 2016.

Un model androgin a venit imbracat in rochie si pantofi cu toc pe scena Romanii au Talent. Calisto Antonelli este din Chisinau, are 23 de ani si spune ca este model si cantaret. Din pacate vocea lui nu a fost pe masura asteptarilor.

Romanii au talent 2016, episod 4. Full Video. Video online complet

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top