Connect with us
Stirile zilei 23 iunie 2016. Cele mai importante stiri de azi

Știri

Stirile zilei 23 iunie 2016. Cele mai importante stiri de azi

Stirile zilei 23 iunie 2016. Referendumul pentru Brexit este principalul subiect al zilei de joi.

1.Rezultat Brexit. Marea Britanie alege daca ramane sau nu in UE

La referendumul de joi la care se decide daca Marea Britanie ramane sau nu in Uniunea Europeana pot vota cetatenii britanici care locuiesc in tara si in state membre din Comunitatea Natiunilor (din care fac parte state independente, foste colonii britanice) cu varsta minima de 18 ani, dar si cei cu cetatenie britanica aflati in strainatate, care figureaza in registrul electoral din Marea Britanie in ultimii 15 ani. Citeste aici mai multe!

2.Mitica Dragomir, condamnat la sapte ani de inchisoare

Momente grele pentru fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care a fost condamnat joi la sapte ani deinchisoare de magistratii Tribunalului Bucuresti pentru evaziune, delapidare si spalare de bani. Hotararea nu este definitiva si poate fi atacata cu apel. Citeste aici mai multe!

3. S-au stabilit optimile la Euro 2016

Se cunosc toate echipele calificate in optimile Campionatului European de Fotbal din Franta, precum si programul meciurilor. Vezi aici ce partide se vor disputa!

4. Puiu Popoviciu, condamnat la noua ani de inchisoare!

Afaceristul Puiu Popoviciu a primit o condamnare de 9 ani de inchisoare cu executare in dosarul Afacerea Baneasa. Procurorii cerusera 14 ani de inchisoare pentru afacerist, acuzat ca ar fi obtinut in mod ilegal circa 200 de hectare aflate in proprietatea Universitatii de Agronomie. Citeste mai multe pe Romaniatv.net!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top