Connect with us
Teroristul Oliver Stan din Iasi, la un pas de libertate dupa ce a vrut sa omoare 50 de studenti

Știri

Teroristul Oliver Stan din Iasi, la un pas de libertate dupa ce a vrut sa omoare 50 de studenti

Teroristul Oliver Stan din Iasi, barbatul care a ingrozit opinia publica in anul 2013 planificand un atentat in inima Moldovei, este la un pas de libertate.

Oliver Stan a fost pe punctul sa provoace o tragedie in anul 2013. Barbatul a incercat in urma cu 3 ani sa detoneze o bomba intr-o sala in care se tinea un curs la Facultatea de Electronica din Iasi. Planul: sa omoare 50 de studenti si profesori care se aflau la examen.

In urma descoperirii planurilor teroristului din Iasi, cum mai este denumit de presa, acesta a fost internat la nebuni. Justitia a luat recent o decizie neasteptata, iar teroristul Oliver este tot mai aproape de libertate.

Judecatorii din Iasi au admis cererea de eliberare din spitalul de nebuni, acolo unde medicii ii tratau afectiunile psihice. Oliver a vrut sa omoare 50 de studenti „in numele lui Dumnezeu”.

In urma aflarii intentiilor sale, presa a descoperit la acea vreme ca teroristul era indragostit de o fata pe nume Maria, dintr-un pavilion invecinat. Maria nu i-a raspuns lui Oliver asa cum isi dorea, motiv pentru care tanarul a dorit sa se razbune pe toata lumea creand o bomba artizanala.

ATENTAT TERORIST INTR-UN CLUB GAY DIN ORLANDO: Fanii Harry Potter sunt in doliu

Povestea tanarului care a pregatit un ATENTAT TERORIST la Parada Gay din Los Angeles

„Maria s-a suparat, ca nu prea mi-a placut de aspectul ei fizic. (…) Imi place de tine asa cum esti, fiindca Dumnezeu te-a ales sa fii a mea. Suntem prieteni, ne cunoastem de doi ani. Prietenia inseamna mai mult decat aspectul fizic. Nu mai plange, ca nu are rost! Suntem la fel ca inainte de a ne cunoaste fizic. (…) Am spus ca te iubesc si aspectul fizic nu schimba asta”, scria pe Internet barbatul la acea vreme.

Ca sa fie sigur ca explozia va avea loc, teroristul de la Iasi asezase langa obuz 12,5 litri de benzina. Intrucat capsa detonatoare era folosita, obuzul nu a explodat. Oliver a declarat in fata anchetatorilor ca nu a planuit singur acest atac si ca Dumnezeu l-a pus sa comita fapta, iar el era un simplu mesager.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top