Connect with us
Un barbat ameninta ca se arunca de pe hotelul Intercontinental

Știri

Caz inchis la hotelul Intercontinental: barbatul a fost convins sa renunte la sinucidere

Update ora 15:30: Negociatorii au reusit sa-l convinga pe barbat sa intre in camera si sa renunte la gestul sau. „Barbatul se afla in acest moment in custodia noastra, a fost condus la sectia de politie unde urmeaza sa se stabileasca cauzele si conditiile care l-au indemnat la acest gest. De asemenea, daca se va impune, va fi transportat si la spital pentru evaluare medicala, tinand cont de faptul ca a stat atat de mult in soare. E posibil sa fie deshidratat”, a declarat Diana Sarca, purtator de cuvant la Politia Capitalei.

UPDATE, ora 11:00: Barbatul a revenit la sentimente mai bune si se pare ca a renuntat la gandurile sinucigase. Acesta a comunicat negociatorilor ca va reveni in camera, dar inainte vrea sa discute cu jurnalistii prezenti in fata hotelului, pentru a comunica romanilor ce probleme are.

Momente delicate in aceasta dimineata pentru angajatii hotelului Intercontinental din Bucuresti, dar si pentru autoritatile care au fost chemate la fata locului pentru a incerca sa il opreasca pe un barbat sa se arunce in gol de la etajul 16.

Conform Antena 3, individul ar avea probleme financiare foarte mari si a recurs la gestul disperat pentru a atrage atentia asupra situatiei sale. In acest sens, acesta si-a pregatit foarte bine planul. S-a cazat la hotel, are o cagula pe fata si are doua boxe prin care vrea sa se auda cat mai bine ceea ce vrea sa comunice. Oamenilor prezenti in fata hotelului din centrul Capitalei le este teama pentru ca barbatul a anuntat foarte clar ca daca cineva se va duce la el, se va arunca in gol.

Citeste si: Sinucidere la metrou la statia Constantin Brancoveanu

Care este legătura dintre cafea şi sinucidere

Cel care ameninta cu sinuciderea are si un banner pe care sunt scrise cateva mesaje ce fac referire la sistemul bancar din Romania. „Romania tara camatarilor legali. Implica-te si stopeaza abuzurile” se arata in mesajele acestuia.

In aceste momente, echipele speciale de negociatori incearca sa il convinga pe barbat sa renunte la intentiile sale sinucigase. Deocamdata, barbatul a acceptat dialogul cu acestia, dar situatia este in continuare foarte incordata.

Psihologii cred ca in astfel de situatii, orice este posibil, intrucat disperarea slabeste logica celui afectat de o problema sociala precum presiunea generata de creditele restante.

La fata locului au ajuns si echipele speciale de pompieri. In prezent, negociatorii au ajuns langa balconul de la etajul 16 si se pare ca au situatia sub control. Ramane de vazut cum se va termina aceasta situatie de criza. Ramaneti pe huff.ro pentru a afla ultimele detalii legate de acest caz dramatic si care vizeaza o problema sociala care afecteaza din ce in ce mai multi romani.

Stire in curs de actualizare

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top