Connect with us
Un lift cu 5 persoane a cazut in sediul Ministerului Muncii

Știri

Un lift cu 5 persoane a cazut in sediul Ministerului Muncii

Un lift cu 5 persoane a cazut in interiorul cladirii Ministerului Muncii. In interiorul liftului se aflau 5 persoane. Nu se stie daca erau angajati ai ministerului sau persoane care se aflau cu treaba in sediu.

Liftul a cazut de la parter la subsol si, din fericire, nu exista nicio persoana ranita. A fost mai mare panica, prezinta televiziunile de stiri centrale. La fata locului au sosit mai multe echipaje SMURD in caz de orice eventualitate. Medicii ofera in clipa de fata ajutor persoanelor care au suferit un soc in urma prabusirii liftului.

Prima fotografie cu soferul care a ucis 84 de persoane in Nisa

Clotilde Armand, mesaj radical dupa atentatul din Nisa

10 copii au murit in atentatul din Nisa. TRASEUL TERORISTULUI – FOTO

Cladirea Ministerului Muncii de pe strada Demetru din Bucuresti este in renovare in clipa de fata, iar autoritatile au decis schimbarea liftului deoarece este foarte vechi. Nu se stie daca exista autorizatii privind functionarea liftului si mai ales ce se va intampla in perioada urmatoare cu constructia foarte veche.

In acest moment este foarte multa agitatie, iar autoritatile nu au oferit pana la aceasta ora niciun comunicat de presa despre starea liftului. Nu se stie de ce a coborat brusc de la parter la subsol si ce se va intampla cu cladirea si instalatia vechi.

Vom reveni cu amanunte in masura ce vor aparea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top