Connect with us
Prima fotografie cu soferul care a ucis 84 de persoane in Nisa

Știri

Prima fotografie cu soferul care a ucis 84 de persoane in Nisa

Soferul camionului, care a ucis 84 de persoane in carnagiul din Nisa, avea 31 de ani, era cetatean francez de origine tunisiana si traia in Nisa. Potrivit presei franceze, barbatul ar fi inchiriat camionul in urma cu 2 zile.

Potrivit postului de televiziune francez BFM TV, barbatul de origine tunisiana se afla in vizorul poliţistilor, dar nu pentru infractiuni de natură terorista.

Christian Estrosi, primarul oraşului Nisa, a declarat: „In momentul in care a fost impuscat mortal de politie, el trasese mai multe focuri de arma”.

PRIMA POZA CU SOFERUL ATENTATULUI DIN NISA:

sofer atentat nisa

sofer atentat nisa

Atentatul din Nisa care a avut loc azi noapte ingrozeste o lume intreaga. 84 de persoane au fost calcate de un camion condus de un tunisian cu cetatenie franceza, in timp ce acestea asteptau focul de artificii organizat cu ocazia Zilei Nationale a Frantei care a avut loc ieri, 14 iulie.

CITESTE SI:ATENTAT TERORIST in NISA. Romanca in Franta: „Refugiatii sunt de vina!”
CITESTE SI:ATENTAT TERORIST in Nisa cel putin 84 de morti; 54 copii internati in stare grava LIVE TEXT

Din cei 84 de morti, 10 sunt copii, care au murit pe loc in timpul atacului. „Toata Franta este sub amenintarea terorismului islamist”, a declarat presedintele francez Francois Hollande. Peste 100 de persoane au fost ranite in urma acestui atac nemilos.

Printre victimele atentatului de azi noapte se numara si cetateni straini. Sarbatoarea care s-a transformat in cosmar pune la indoiala masurile de securitate luate de autoritatile franceze in ultima perioada. Postul de televiziune Russia Today a prezentat traseul pe care l-a facut teroristul tunisian pentru a ajunge la locul masacrului.
atentatul-din-nisa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top