Connect with us
Videoclipul piesei "Despre smerenie" al trupei Taxi a fost retras de pe Youtube, dupa ce Grigore Lese nu a mai dorit sa apara in el.

Știri

Videoclipul piesei „Despre Smerenie”, scos de pe Youtube! Ce spune trupa Taxi

Videoclipul piesei „Despre smerenie” al trupei Taxi a fost scos de pe Youtube. Decizia a fost luata dupa ce Grigore Lese a cerut sa fie eliminat din clip.

Videoclipul piesei „Despre smerenie” al trupei Taxi a fost scos de pe Youtube. Decizia a fost luata dupa ce Grigore Lese a cerut sa fie eliminat din clip. 

„Respectam decizia domnului Grigore Lese de a se retrage din videoclipul „Despre smerenie”. Drept care retragem videoclipul de pe YouTube. Vom reveni – dupa Paste – cu o varianta in care domnul Lese nu va mai fi inclus. Dorim sa va asiguram ca nu ne retragem, nu ne razgandim. Credem cu tarie in „Despre smerenie” si vom reveni – cu siguranta – cu noua varianta a videoclipului”, a anuntat trupa Taxi pe pagina de Facebook.

„Despre Smerenie” a creat un val de controverse pe Internet, dupa ce multi enoriasi au afirmat ca piesa ar fi un manifest contra Catedralei Mantuirii Neamului, ipoteza exclusa de solistul Dan Teodorescu. Ca urmare a criticilor, cantaretul de muzica populara Grigore Lese si-a exprimat dorinta de a nu mai aparea in videoclip

Citeste si: Calugarul Savatie Bastovoi sare in apararea trupei Taxi, dupa piesa „Despre smerenie”: „Mi-a placut!”

„Eu m-am dus la o inregistrare cu Taxi, crezand ca este vorba despre spiritualitate si nicio clipa nu am stiut ca este un clip impotriva constructiei catedralei. Eu imi vad de muzica mea, eu am fost botezat intr-o biserica de lemn, am aceste date, din familie. Nu am nimic impotriva constructiei Catedralei. Eu am crezut ca este un clip despre biserici, despre lemn, despre credinta”, sustine Grigore Lese.

Trupa Taxi a rspuns intr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook ca rapsodul a primit un e-mail cu textul piesei si lista vedetelor care si-au dat acordul sa apara in videoclip.

2 Comments

2 Comments

  1. ana

    2016-04-13T15:42:41+03:00 at 15:42

    eu nu cred ca este vorba despre comentarii sataniste ci despre o creatie a unor oameni care poate si gandesc un pic altfel decat voi indoctrinatii. A face astfel de afirmatii: D-zeu iubeste lemnul si spatiile mici.., este ofensa pe buna dreptate a unor oameni curajosi care s-au saturat sa vada la fiecare colt de strada, in fiecare cartier in care a mai ramas tipenie de petic verde sau nu,… cate o biserica construita a carui constructie este indeaproape ‘vegheata’ de cate un preot parcat cu mertanul printre molozurile viitoarei constructii impunatoare, si care preot serveste indeaproape in campaniile electorale edililor si partidelor finantatoare.
    Sa fim seriosi!! Asta insemna credinta?pai afla draga indignatule ca nu esti altceva decat rodul prostiei si indoctrinarii care vine din dansa , defapt un cal cu obloane la ochisori

  2. George

    2016-04-13T14:55:55+03:00 at 14:55

    Normal ca nu renunta dupa ce s-au scremut enorm sa scoata maneaua cu pricina. Se visau „apostoli” al „smereniei” si credeau ca zicerea cu „lemnul si spatii mici” va fi pe buzele tuturor hipsterilor. Felicitari tuturor celor ce le-au demontat sloganul perfid satanist si care au reusit sa-l faca desuiet, … sa duca a cosciug 🙂 .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top