Connect with us
Prognoza meteo nu suna grozav pentru cei care vor sa aleaga zona montana pentru minivacanta de 1 mai. Vremea de Paste 2016 la munte nu se anunta foarte buna

Știri

Vremea de Paste 2016 la munte

Cei care vor sa isi petreaca minivacanta de 1 Mai la munte nu primesc vesti foarte bune din partea meteorologilor. Vremea de Paste 2016 la munte va fi una schimbatoare si nu sunt excluse ploile.

Cei care vor sa isi petreaca minivacanta de 1 Mai la munte nu primesc vesti foarte bune din partea meteorologilor. Vremea de Paste 2016 la munte va fi una schimbatoare si nu sunt excluse ploile.

Dupa o perioada cu temperaturi mai calde decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada, media temperaturilor va scadea pana la 5 grade, urmand sa oscileze in jurul a noua grade pana de Florii. Apoi, in intervalul 27 aprilie -1 mai 2016, temperaturile vor fi de 5-7 grade Celsius.

Pentru ziua de Florii 2016, vestile de la meteorologi nu sunt foarte bune. Pe 24 si 25 aprilie va ploua pe arii extinse, moderat cantitativ. Precipitatiile nu se opresc nici in Saptamana Mare, cand se vor semnala ploi in general slabe. La atitudini de peste 1.700 de metri, pot aparea si precipitatii mixte.

Vezi si: VREMEA de PASTE 2016 la mare

In ceea ce priveste vremea de Paste 2016 la munte, meteorologii anunta ca sunt sanse de ploaie. Cerul va fi, in general noros, iar a doua zi de Pasti va aduce ploi mai insemnate.

Pe Valea Prahovei, temperaturile maxime nu vor depasi 15 grade (in Sinaia, Busteni, Predeal) si sunt sanse de ploaie.

In Muntii Apuseni, in intervalul 24 – 26 aprilie va ploua pe arii extinse si moderat cantitativ, iar ploi in general slabe vor fi atat pe 19 aprilie cat si, temporar, in cursul celei de-a doua saptamani. De Paste, regimul termic ramane similar celui din Saptamana Mare, iar sansele de ploaie sunt crescute.

Si in Carpatii Orientali, vremea de Paste 2016 nu se anunta foarte prietenoasa, temperaturile fiind relativ scazute, iar cerul va fi predominant noros, existand sanse de ploaie slaba.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top