Connect with us
Antonia si Alex Velea se pot casatori, in sfarsit. Afla cand divorteaza cantareata de Vincenzo

Vedete

Antonia si Alex Velea se pot casatori, in sfarsit. Afla cand divorteaza cantareata de Vincenzo

Antonia va divorta de Vincenzo Castellano in doua saptamani, dupa 3 ani de la despartire. Dupa ce vor semn actele, cantareata si Alex Velea pot schimba numele de familie al lui Dominic, acesta fiind in continuare Castellano.

Dupa 3 ani de razboi in sala de judecata, Antonia si sotul ei, Vincenzo Castllano, au ajuns la o intelegere. Potrivit avocatului cantaretei, cei doi vor divorta la notar in 2 saptamani, dupa ce autoritatile din Italia vor trimite actele in Romania.

Antonia si Vincenzo Castellano s-au separat la inceputul anului 2013, insa nici in ziua de astazi nu au reusit sa divorteze legal. Dupa lungi lupte prin tribunal, in care cei doi au incercat sa obtina custodia fetitei, iata ca artista si tatal italian au ajuns, in sfarsit, la o intelegere. Potrivit avocatului Antoniei, ancheta sociala din Italia este aproape de final iar autoritatile de acolo vor trimite actele in Romania, in maximum doua saptamani. Dupa aceea, Antonia si Vincenzo mai trebuie sa faca un singur pas pentru a deveni liberi : sa divorteze la notar.

Antonia si Vincenzo Castellano

Antonia si Vincenzo Castellano

Dupa ce divortul va fi finalizat, Antonia si Alex Velea vor putea in sfarsit sa-l boteze pe Dominic cu numele de familie al cantaretului, caci acesta se numeste in continuare Castellano. Fiind din nou o femeie libera, Antonia va putea imbraca din nou rochia de mireasa, ea si Velea spunand in nenumarate randuri ca-si doresc sa sa casatoreasca.

Mai ramane de vazut ce religie va alege de data aceasta Antonia. Este stiut faptul ca pentru Vincenzo, artista a renuntat la religia mormona pentru a deveni catolica, iar Alex Velea este ortodox.
CITESTE SI: Israela si Liviu au vorbit despre divort. Ce probleme au cei doi
CITESTE SI: David si Victoria Beckham divorteaza. Separarea lor a fost confirmata!

Antonia si Alex Velea

Antonia si Alex Velea

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top