Connect with us
Criza de epilepsie pentru un artist cunoscut

Vedete

Criza de epilepsie pentru un artist cunoscut

Celebrul rapper american, Lil Wayne, a trecut recent prin momente delicate dupa ce a suferit o criza de epilepsie chiar in timpul unui zbor. Din cauza celor intamplate, avionul privat a aterizat de urgenta in Omaha (n.r. – Nebraska, SUA). Totusi, la aterizare, cantaretul a refuzat ingrijirile medicale si a cerut echipajului sa decoleze cat mai repede.

Nu a fost insa chiar cea mai inspirata decizie, pentru ca la putin timp dupa ce avionul s-a desprins de pista, artistul si-a pierdut cunostinta, astfel ca pilotul a fost nevoit sa aterizeze a doua oara. De data aceasta, Lil Wayne a fost preluat imediat de o echipa medicala si ulterior a fost transportat la spital.

Din pacate pentru el, rapperul a mai aterizat de urgenta si in trecut din cauza problemelor de sanatate. Ultima oara s-a intamplat in 2012, iar in 2013 criza de epilepsie a fost atat de grava incat acesta a fost la un pas sa moara. Teribila afectiune il urmareste pe artist inca din copilarie, iar in timp, din cauza bolii, rapperul anuntase ca a renuntat la consumul bauturilor alcoolice. Nu a fost deloc asa, pentru ca surse din anturajul acestuia au transmis ca acesta bause o cantitate insemnata de alcool chiar inaintea ultimului zbor cu peripetii.

Citeste si: Cheloo de la Parazitii, cercetat sub control judiciar. Reactia rapperului

Acuzatii grave! Fiica unui celebru rapper a facut o boala grava de la drogurile consumate de tatal ei!

Lil’ Wayne si-a inceput cariera la 16 ani, in grupul Hot Boys, la inceputul anilor ’90. Cand trupa s-a destramat, Wayne s-a concentrat exclusiv pe o prestatie solo si se pare ca a fost una dintre cele mai bune decizii pe care a luat-o pentru cariera lui. In 1999, acesta debuta cu albumul „Tha Block is Hot”, iar un an mai tarziu urma „Lights Out”. Hitul „Way of Life”, din 2002, i-a mai adus acestuia un plus de notorietate, dar adevarata sa evolutie, conform criticii de specialitate, a fost vizibila la materialul discografic „Tha Carter”, unde s-a evidentiat single-ul „Go DJ!”.

Acest album i-a adus si unele probleme, din cauza ca rapperului i s-a reprosat ca stilul lui seamana mult cu acela folosit de starul rapp, Jay-Z. In prezent, artistul este un simbol al genului, fapt care i-a sporit vanzarile de albume, dar care i-a adus si colaborari cu artisti consacrati

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top