Connect with us
Laura Bretan continua sa impresioneze la "America`s Got Talent". Tanara a cucerit publicul de peste Ocean cu o noua prestatie impecabila.

Vedete

Laura Bretan face senzatie in America. I-a cucerit pe jurati cu aceasta melodie! VIDEO

Laura Bretan a cucerit din nou publicul din Statele Unite al Americii cu vocea sa unica. Spectatorii au aplaudat-o din nou in picioare pe tanara romanca, dupa o noua melodie care a impresionat audienta pana la lacrimi.

Juratul Simon Cowell a fost profund impresionat de prestatia Laurei Bretan, spunandu-i ca este o persoana „speciala”. „Laura, de-aceea am facut acest spectacol, pentru a gasi oameni ca tine. Esti atat de speciala, esti o persoana foarte talentata”, a spus Simon Cowell, cunoscut pentru faptul ca este cel mai dur dintre juratii concursului american de talente.

Citeste si: Cine este Laura Bretan?

Citeste si: Prestatia Laurei Bretan i-a cucerit pe americani! VIDEO

Laura Bretan (14 ani) se numara printre cei 12 concurenti care si-au aratat talentele la Teatrul Dolby din Los Angeles, in prima runda live a show-ului „America`s Got Talent”. Ea asteapta votul telespectatorilor pana miercuri la ora 18.00, pentru a vedea daca avanseaza in competitie.

Laura Bretan i-a impresionat pe americani inca de la prima auditie si a fost trimisa direct in semifinale cu butonul de „Golden Buzz„, dupa ce i-a cucerit pe jurati cu interpretarea melodiei „Nessum Dorma”.

Laura Bretan este de origine romanca, insa s-a nascut in Statele Unite ale Americii. Tanara locuieste in Chicago. Canta de la 4 ani si a fost indrumata in cariera ei muzicala de compozitorul roman Cristian Dumetrana stabilit si el in Statele Unite ale Americii. Genurile muzicale preferate si abordate de fenomenala Laura sunt opera, jazz-ul, insa, uneori, canta pop si soul.

Ea este castigatoarea editiei din 2016 a show-ului „Romanii au talent”.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top