Connect with us
Aceste celebritati au si un al doilea loc de munca

Vedete

Celebritati cu job-uri part time

Aceste celebritati au si un al doilea loc de munca

Unele vedete sunt de parere ca popularitatea dobandita in urma faimei poate fi investita in afaceri. Drept urmare, celebritatile nu au stat mult pe ganduri atunci cand li s-a oferit ocazia sa aiba si alte activitati, in afara job-ului obisnuit.

O buna parte din vedetele atat de indragite de noi au si alte ocupatii in afara de cele din domeniul artistic. Mai exact, in afara aparitiilor pe scena sau a rolurilor din filme, celebritatile se implica si in activitati obisnuite. Deoarece aceste activitati necesita o anumita cantitate de timp, pot fi numite job-uri part time.

Acestea sunt doar cateva dintre vedetele care au decis sa isi ia un al doilea …. loc de munca.

CITESTE SI: Hugh Jackman a invins cancerul pentru a cincea oara

Justin Timberlake. Actorul si cantaretul iubit de o lume intreaga se pare ca isi face timp si pentru a se implica activ in afaceri. Acesta se ocupa in timpul liber de un restaurant, a lansat o linie de haine, iar in 2013 a cumparat reteaua de socializare My Space pe care a transformat-o intr-un site de muzica.

Justin Timberlake

Jessica Alba. Frumoasa si talentata actrita detine si spirit intreprinzator, nu numai artistic. Jessica a creat o companie care produce produse ecologice pentru cei mici.

Jessica Alba

Rupert Grint. Celebrul actor din Harry Potter, cel care l-a interpretat pe Ron Weasley, si-a investit veniturile intr-o proprietate din Marea Britanie pe care o administreaza chiar el.

Rupert Grint

Rob Lowe. Dupa mai multe roluri si aparitii pe micul ecran, actorul a intuit ca un business in domeniul cosmeticelor va fi prolific. Mai exact, acesta si-a dezvoltat propria linie de produse de make-up si chiar petrece timp la birou pentru a-si manageria compania.

Te poate interesa si: Este acesta cel mai tare job din lume? Uite pentru ce este platita aceasta femeie

Te poate interesa si: Cum este viata unui model care nu isi arata fata

Carmen Electra. Pe langa actorie, cunoscuta Carmen a facut o buna perioada de timp sport si a decis sa profite de pe urma acestui hobby. Aceasta a lansat un DVD in care isi invata fanele cum sa arate precum ea.

Madonna. Madonna canta, danseaza, joaca in filme mai mult sau mai putin reusite, insa mai are si o alta pasiune pe care nu multi o stiu si pe care a transformat-o in afacere. Vedeta a publicat deja cinci carti pentru copii, ceea ce o face un fel de scriitoare part time.

Madonna

Clint Eastwood. In varsta de 85 de ani, regizorul, producatorul si actorul isi gaseste timp sa se ocupe de un hotel pe care il detine in California.

Sursa foto www.superiorpics.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top