Connect with us
urechile-19082015

Stil

Vezi de ce boala poti suferi in cazul in care iti simti urechile infundate

Senzatia pe care ti-o dau urechile infundate este una de discomfort fizic si nu trebuie trecuta cu vederea, spun medicii specialisti.

In cazul in care iti simti urechile infundate pe o perioada lunga de timp, este indicat sa mergi la un consult ORL. Si asta pentru ca acest simptom poate ascunde anumite afectiuni ale organismului tau.

CITESTE SI: CE SPUNE BOALA PE CARE O AI DESPRE TINE

In general urechile se infunda in timpul unei raceli puternice pentru ca trompa lui Eustachio, adica conductul care face legatura intre faringe si urechea medie, nu poate sa egalizeze presiunile corect. Asta se intampla in cazul unei respiratii nazale dificile produs al unei raceli.

Partea trista este ca aceeasi senzatie suparatoare are loc si in cazul perforatiilor timpanale acute. Acestea provin in urma unor traumatisme interne ca lovituri peste ureche sau atunci cand aveam de-a face cu un corp strain.

In cazul in care acest disconfort nu dispare de la sine in maximum doua zile, este necesar un consult medical la un specialist ORL care va prescrie cel mai potrivit tratament pentru afectiunea in cauza.

CITESTE SI: ORASUL DIN BRAZILIA IN CARE LOCUITORII ISI PIERD FETELE DACA IES LA SOARE

Majoritatea durerilor cauzate de urechile infundate pot fi schimbarile de presiune in functie de altitudinea la care te afli, alergiile nazale, sinuzitele vechi netratate la timp si adecvat sau un dop de ceara.

In toate din aceste cazuri comunicarea nas-ureche este infundata sau intrerupta. Pentru a putea inlatura aceasta durere este nevoie sa inlaturi cauzele printr-un tratament medicamentos adecvat.

Sursa foto: urbanlifestyle.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top