Connect with us
picioarele-31072015

Știri

Spala-ti picioarele cu lapte si bicarbonat si uite ce se intampla

Picioarele tale trebuie sa arate cat mai bine, mai ales vara atunci cand le scoti la vedere.

CITESTE SI: CE SPUNE DESPRE TINE POZIŢIA ÎN CARE ÎŢI ŢII PICIOARELE

Daca vrei ca picioarele tale sa arate bine nu este nevoie sa mergi neaparat la un salon de infrumusetare si sa cheltui o groaza de bani acolo. Iti poti face singur tratamente naturiste acasa, iar acestea au un rezultat la fel de bun ca cele din saloane.

In cazul femeilor care sunt nevoite sa poarte o zi intreaga tocuri pentru ca merg la job, picioarele au mereu de suferit. Atunci cand ajung acasa, multe dintre ele constata ca li s-au umflat picioarele si ca aspectul pielii de pe ele pare unul neingrijit corespunzator.

Iata o metoda ieftina si la indemana tuturor pentru picioare frumoase. Tot ce iti trebuie este lapte si bicarbonat de sodiu.

CITESTE SI: CE SPUNE FORMA PICIOARELOR DESPRE TINE

Pune intr-un lighean jumatate de litru de lapte din comert si adauga apoi 2-3 linguri de bicarbonat de sodiu. Amesteca putin lichidul si apoi pune-ti picioarele inauntru. Stai cu ele acolo pana atunci cand acestea incep sa se inmoaie, de obicei intregul procedeu dureaza de la 5 pana la 10 minute. Spala-ti apoi picioarele cu apa calduta, sterge-le cu un prosop si aplica putina crema hidratanta.

Vei observa ca in timp scapi de bataturi si picioarele tale devin mai fine.

Sursa foto: www.uhsupply.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top