Connect with us
Aceasta leguma, pe care probabil o consumi destul de des, este un bun medicament natural pentru organismul tau.

Știri

A fost supranumita ,,leguma vietii” pentru ca previne cancerul, imbatranirea si insomniile

Aceasta leguma, pe care probabil o consumi destul de des, este un bun medicament natural pentru organismul tau.

Cunoscuta pentru propietatile sale care trateaza insomniile, previne cancerul si imbatranirea, leguma este considerata un adevarat izvor de viata.

Cunoscuta pentru faptul ca este saraca in calorii dar bogata in micronutrienti, aceasta leguma iti ajuta organismul in mentinerea sanatatii pe o durata lunga de timp.

CITESTE SI: CONSUMI DES MASLINE? UITE CE SE INTAMPLA IN CORPUL TAU CAND FACI ASTA

Leguma vietii este chiar broccoli, pe care cu siguranta l-ai folosit destul de frecvent in alimentatia zilnica. Daca nu ai consumat pana acum broccoli, atunci beneficiile sale minune te vor convinge ca merita sa incerci.

Leguma lupta impotriva imbatranirii pentru ca are in componenta sa necesarul zilnic de vitamina C, antioxidant vital in lupta impotriva radicalilor liberi. Vitamina C este un antihistaminic care lupta cu simtomele de raceala sau gripa.

Consumul de broccoli previne aparitia cancerului. Studiile au aratat ca aceasta leguma contine un compus numit indole-3-carbinol, care lupta impotriva aparitiei tumorilor, in special al celor de la nivelul sanilor.

Pe langa tratarea insomniei, luteina din aceasta leguma ajuta la prevenirea ingrosarii arterelor inimii. Astfel, vitaminele B6 si B9 reduc riscul de infarct miocardic si de acciden vascular cereblar.

CITESTE SI: AM AFLAT CE CONTIN PE BUNE CARTOFII PAI DE LA MCDONALD’S !

Asadar, o alimentatie bogata in broccoli iti pastreaza organismul cat mai sanatos, ajutandu-te in lupta impotriva diverselor boli la care suntem cu totii expusi intr-un anumit moment al vietii.

Sursa foto: aflacum.ro

 

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top