Connect with us
Accident cu doi morţi şi trei răniţi pe DN 5

Știri

Accident cu doi morţi şi trei răniţi pe DN 5. UPDATE CU IMAGINI

Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite într-un accident care a avut loc pe DN 5, în judeţul Giurgiu. În accident au fost implicate patru autovehicule, informează news.ro.

UPDATE, 12:02: Traficul între Bucureşti şi Giurgiu a fost reluat. Se circulă pe o singură bandă.

Primele imagini de la faţa locului:

accident-1

accident-2

accident-3

Sursa foto: Captură România TV

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în dreptul localităţii Daia este complet blocată, la locul accidentului intervenind echipaje medicale şi ale pompierilor.

Accidentul a fost anunţat la 112 la ora 9.46, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Cristian Virag.

Echipajele sosite la faţa locului au constatat că două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite, una dintre acestea fiind încarcerată.

Explozie în Budapesta – doi poliţişti au fost răniţi. VIDEO

Doliu în Parlamentul României. A murit deputatul Niculae Mircovici

Primele cercetări arată că în accident au fost implicate iniţial două autoturisme, iar unul dintre acestea a fost acroşat de un TIR încărcat cu borcane.

Imediat după impact, unul dintre autoturisme a luat foc. De asemenea, rezervorul de combustibil al autotrenului a fost fisurat, iar din acesta s-a ascurs motorină, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru curăţarea zonei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, Constantin Vasilache, a declarat ulterior pentru News.ro că în accident au fost implicate patru autovehicule şi că la ora transmiterii acestei ştiri DN 5 este complet blocat.

Urmează ca poliţiştii să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top