Connect with us
Anatomia lui Grey: Producatorii au decis sa scoata un personaj celebru din serial

Știri

Anatomia lui Grey: Producatorii au decis sa scoata un personaj celebru din serial

Cea mai rasunatoare plecare din serialul Anatomia lui Grey a fost momentul in care producatorii au ucis personajul Derek, interpretat de Patrick Dempsey, dar nici plecarea celebrei Sandrei Oh (Cristina) nu a ramas fara critici din partea fanilor.

Conform HollywoodReporter, un alt personaj celebru pareste serialul cu care s-a consacrat. Este vorba de Callie Torres, interpretata de Sara Ramirez, care a inceput sa joace in ANATOMIA LUI GREY inca din sezonul doi.

Zvonul a fost confirmat pentru sursa citata chiar de catre actrita, care a declarat: „Sunt profund recunoscatoare pentru cei zece ani petrecuti in familia Anatomia lui Grey, difuzat de ABC. Acum voi lua o binemeritata pauza. A fost incredibil sa lucrez pentru Shonda si cu siguranta vom continua discutiile pentru o alta colaborare”, a declarat Ramirez, citata de Pagina de Media.

In sezonul 13 al serialului ii vom vedea cu siguranta pe Pompeo (Meredith, Chandra Wilson (Bailey), James Pickens Jr. (Richard), Justin Chambers (Alex) si Kevin McKidd (Owen), care sunt in acest moment in negocieri pentru semnarea unui nou contract.

GALERIE FOTO Anatomia lui Grey

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top