Connect with us
barbatii-05082015

Stil

La ce varsta barbatii nu mai sunt interesati de aspectul fizic

Nu doar femeile au fost mereu interesate de felul in care arata, in societatea moderna si barbatii sunt destul de interesati de aspectul lor fizic. Asta cel putin pana la o anumita varsta, sustin cercetatorii.

Un studiu recent a demonstrat faptul ca femeile isi pierd mai repede interesul pentru propriul aspect fizic decat barbatii. La studiu au participat 2.000 de persoane de sexe diferite, care au declarat ca felul in care arata propriul corp este principalul responsabil al fericirii umane.

CITESTE SI: PĂRȚILE CORPULUI CARE ÎMBĂTRÂNESC CEL MAI REPEDE LA O FEMEIE

Partea trista este ca o treime dintre participantii la studiu au declarat ca nu sunt adeptii exercitiilor fizice si ca nu au incercat sa faca vreodata sport. Sapte din zece barbati au declarat ca nu isi fac griji pentru felul in care arata, in timp ce opt din zece femei spun ca aspectul fizic este o preocupare de zi cu zi.

Doua treimi dintre participanti au spus ca renunta destul de repede sa isi mai faca griji supra aspectului fizic imediat dupa ce si-au gasit un partener de viata stabil. Studiul a demonstrat ca, la 26 de luni dupa casatorie, oamenii nu mai pun pret absolut deloc pe aspectul fizic.

CITESTE SI: VEZI CUM PRIVEAU FEMEILE SI BARATII AMORUL LA 1800

Asadar, barbatii sunt preocupati de felul in care arata pana la varsta de 46 de ani, in timp ce femeile sunt interesate de propriul aspect fizic pana in jurul varstei de 59 de ani.

Sursa foto: weblog.zoover.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top