Connect with us
frigiderul-04082015

Știri

Curata frigiderul cu o solutie preparata in casa

Multi dintre noi intampinam probleme atunci cand trebuie sa ne curatam si sa ne dezinfectam frigiderul. De cele mai multe ori evitam momentul pe cat de mult posibil, fie pentru ca solutiile costa prea mult, fie petru ca ni se pare prea dificil.

Atunci cand incercam sa ne curatam frigiderul traim o adevarata aventura. Multi dintre noi suntem alergici la solutiile cu chimicale din comert si de cele mai multe ori alegem sa il lasam in mizerie perioade de timp indelungate.

CITESTE SI: OOPS! ZECE ALIMENTE CARE NU AU CE CAUTA NICIODATA IN FRIGIDER!

Frigiderul murdar poate sa ne altereze alimentele, sa schimbe gustul mancarii, sa produca mirosuri neplacute in interior, intr-un final puanandu-ne sanatatea in pericol.

Daca pana acum nu te-a multumit nicio solutie de curatare din comert, poti aplea la ajutorul naturii. Specialistii ne recomanda sa ne curatam frigiderul cel putin o data pe luna, dar prea putini dintre noi fac acest lucru. Trebuie sa stiti ca in interiorul frigiderului se pot strange multe bacterii care ne pot imbolnavi.

CITESTE SI: ALIMENTELE CARE ITI DISTRUG ORGANISMUL IN DOAR 9 ZILE

Inmoaie un burete curat in apa calda si apoi stoarce pe el zeama de la o lamaie. Pentru un efect cat mai bun in eliminarea bacteriilor, combina zeama de lamaie cu bicarbonat de sodiu. Aceasta solutie iti va curata frigiderul si il va dezinfecta pentru urmatoarele saptamani. Repeta procedeul ori de cate ori crezi ca frigiderul tau are nevoie sa fie curatat.

Sursa foto: happyhomehabits.wordpress.com

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top