Știri

Noi dezvăluiri despre Ioan Gyuri Pascu. Acesta ar fi frecventat un cult ostil medicinei moderne

Jurnalistul Cătălin Tolontan a publicat pe blog un articol în care spune că Ioan Gyuri Pascu a frecventat un cult ostil medicinei moderne, numit cultul Dang.

Un prieten al artistului a mărturisit pentru tolo.ro că Pascu era un adept al cultului Dang, al cărui fondator, un guru vietnamez, a fost condamnat în Elveția și Belgia la patru ani de închisoare pentru escrocherie și pentru că un copil a murit în urma ”practicării ilegale a medicinei”.

Totodată, Daniela Marin, fosta sa nevastă, este liderul acestei mișcări în România.

Citește și: Gyuri Pascu, scrisoare pentru Tudor Gheorghe: „Cer iertare că nu suntem rumâni atât de verzi”

”Conform ideilor lor, să te duci la doctori e pierdere de vreme pentru că tot ce pot vindeca doctorii e corpul fizic, pe când prin practicile cultului vindeci toate corpurile astrale până la nivelul 7”, a explicat prietenul lui Ioan Gyuri Pascu.

”Gyuri se schimbase. Mi-a declamat că scopul vieții e să te înalți și să te pulverizezi în lumină, devenind nemuritor prin osârdie religioasă. Spunea asta tuturor prietenilor. Și am vrut să aflu ce e la mijloc”, a mai spus acesta.

”Ca toți adepții, Gyuri credea că Daniela Marin a primit de la maestrul Dang darul vindecării. Secta consideră bolile drept o plată karmică și doar un iluminat, nu un medic, poate tăia legăturile karmice. Medicii se ocupă de efect, pe când tratamentul iluminatului vindecă direct cauza, cam asta era credința”, a precizat și un fost adept român al acestei mișcări.

 

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More