TV

Show-ul „Românii au talent” revine cu un nou sezon! Când au loc preselecții

Echipa emisiunii ”Românii au talent”, difuzată de Pro TV, organizează preselecţii pentru cel de-al şaptelea sezon, sâmbătă şi duminică, de la ora 10.00, la hotelul Expocenter din Bucureşti.

”După ce caravana «Românii au talent» a oprit în mai multe oraşe din ţară şi mii de persoane au adus spectacolul în cadrul preselecţiilor, românii sunt aşteptaţi sâmbătă şi duminică la Bucureşti, pentru a arăta că talentul lor trebuie văzut şi aplaudat de o ţară întreagă”, au transmis reprezentanţii Pro TV, potrivit news.ro.

Înscrierile pentru cel de-al şaptelea sezon ”Românii au talent” se fac pe site-ul emisiunii, iar participanţii sunt aşteptaţi să îşi demonstreze talentul în cadrul caravanei.

Cel de-al şaselea sezon al emisiunii de divertisment ”Românii au talent”, difuzată de Pro TV, vineri seara, timp de trei luni, a fost lider audienţă pe toate categoriile de public, cu o medie de peste 2,8 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, emisiunea a înregistrat în perioada 19 februarie – 3 iunie 2016 o medie de 16,8 puncte rating şi 43,4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 3,9 puncte de rating şi 10,2% share.

Finala ”Românii au talent”, care a avut loc pe 3 iunie, a adus 16 concurenţi în lupta pentru premiul de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat român. În final, câştigătoarea sezonului a fost Laura Bretan, o soprană în vârstă de 14 ani.

Timp de o săptămână, românii şi-au votat şi favoritul pentru câştigarea premiului de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Anisia Gafton a reuşit să impresioneze la acest capitol, cu momente de stand-up comedy.

Momentele concurenţilor au fost jurizate de Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu, iar gazdele emisiunii au fost Smiley şi Pavel Bartoş.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More