Connect with us
Mirosul de țigară este persistent și greu de scos din cameră, haine sau mașină. Iată ce trebuie să faci să scapi de mirosul de țigară.

Stil

Cum să scapi de mirosul de țigară. Secrete simple și rapide

Fumul de țigară miroase urât și este atât de persistent încât uneori este dificil să fie eliminat. Dacă fumezi într-o cameră și nu poți scoate mirosul de țigară poți încerca aceste conci trucuri, care pot fi de ajutor.

1. Aerisește și pune oțet într-un bol

Primul pas pe care sa-l faci întotdeauna după ce ai fumat într-o cameră este să deschizi fereastra. Apoi pune un castron cu oțet chiar în mijlocul camerei. Oțetul este un bun absorbant al mirosului. În plus, acesta nu conține substanțe toxice așa cum este în cazul odorizantelor.

2. Presară bicarbonat de sodiu pe covor

În cazul în care covorul miroase a fum de țigară presară pe el bicarbonat de sodiu. Lasă-l timp de o jumătate de oră, apoi aspiră bine.

3. Bicarbonat de sodiu scoate mirosul din haine

Toți fumătorii se confruntă cu mirosul de fum de țigară imbibat în haine. Și acest lucru este cu atât mai dificil când vorbim de haine pe care nu le putem spăla atât de ușor. Cum ar fi spre exemplu o geacă de iarnă groasă. În acest caz, pudrează haina cu bicarbonat de sodiu și las-o la aerisit. După o jumătate de oră scutur-o bine și va fi gata de o nouă purtare, căci mirosul neplăcut de fum de țigară a dispărut.

Bicarbonat de sodiu este bun și pentru a scoate mirosul neplăcut din mașină. Și, desigur, goliți în mod regulat scrumiera.

4. Scapă de mirosul de țigări de pe mâini cu suc de lămâie

Se spune că „mâinile sunt cartea de vizită a unei persoane”. Asta presupune mâini curate, unghii îngrijite și niciun miros ciudat. În cazul în care mirosul țigărilor nu dispare nici după ce v-ați spălat pe mâini cu săpun, folosiți suc de lămâie. Este antibacterian și dă un aspect hidratat mâinilor.

Citește și: 5 locuri din casa pe care uiti sa le cureti

Aceste trucuri trucuri sunt eficiente, deloc toxice, ieftine și la îndemână.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top