Connect with us
Cum transformi orice geanta intr-o adevarata opera de arta

Știri

Cum transformi orice geanta intr-o adevarata opera de arta

Te-ai plictisit de vechea ta geanta? Nicio problema! Uite cum o poti infrumuseta!

Daca te-ai saturat de vechiel tale genti, insa nu esti pregatita sa scapi de ele, afla ca le potri transforma in adevarate opere de arta cu doar putina iamginatie. Toate privirile vor fi atintite asupra lor, daca aplici urmatoarele trucuri.

IATA CARE SUNT ACCESORIILE ACESTUI SEZON!

Da-i gentii tale un aer rock  cu o curea de chitara. Inlocuieste cureaua gentii cu o curea de chitara interesanta, cu imprimeuri. O poti gasi la orice magazin cu instrumente muzicale. Daca vrei ca schimbarea sa nu fie permanenta, poti pur si simplu sa o cosi peste cureaua originala.

gallery-1429217768-7-2

Foloseste stickere cu initialele tale sau numerele tale norocoase. In functie de materialul si culoarea gentii poti alege obiectele care te avantajeaza si le poti lipi pe ea. In acest mod vei avea o geanta personalizata.

gallery-1429215537-5-2

Ai nevoie doar de cateva snururi colorate pentru a shcimba complet acest model de geanta. Priveste imaginea de mai jos! Nu arata grozav?

gallery-1429215715-3-2

O esarfa inflorata poate infrumuseta o geanta eleganta. Alege o matase fina si ruleaz-o in jurul manerelor cu rabdare. La capat leag-o cu un nod stilat si vei avea cea mai frumoasa geanta de ocazie.

gallery-1429215895-2-2

Un lant metalic te ajuta sa aduci o geanta banala la un alt nivel. Tot ce trebuie sa faci este sa il fixezi pe manere intr-un mod cat mai inventiv.

gallery-1429216040-6-2

Vrei ceva de efect? Doua panglici si doua ghemotoace de blana in culori calde te vor transforma intr-o adevarata papusa Barbie atunci cand poti aceasta geanta. Ce parere ai? Ai incerca asa ceva?

gallery-1429217583-8-2

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top