Connect with us
Ștefan Bănică Jr. a postat un mesaj pe contul său de socializare, la scurt timp după ce Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk.

Vedete

Ce a făcut Ștefan Bănică Jr., după ce Andreea Marin a anunțat divorțul: „Astăzi și mâine…”

Andreea Marin a anunțat că o să divorțeze de Tuncay Ozturk. Anunțul a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că unii dintre fanii vedetei îi vedeau drept cuplul perfect.

La scurt timp după anunțul Andreei Marin, pe pagina de Facebook a lui Ștefan Bănică Jr. a apărut un mesaj. Cântărețul își anunță prietenii virtuali că îi așteaptă la un spectacol de comedie.

„Astazi si maine, de la ora 18, va astept la Teatrul de Comedie cu spectacolul „La Pulce”, in cadrul Festivalului National de Teatru. #FNT#LaPulce”, a scris Ștefan Bănică Jr. pe Facebook.

Citește și: Ce a făcut Tuncay Ozturk înainte ca Andreea Marin să anunțe că divorțează

Citește și: Cearta între Andreea Marin și Tuncay Ozturk! Să fie EA motivul divorțului? FOTO

Citește și: Înainte de despărțirea de Tuncay, Andreea Marin a facut ASTA! FOTO!

In anul 2006, Andreea Marin se casatorea cu Stefan Banica Jr., devenind cel mai mediatizat cuplu din Romania. In 2007 se nastea fetita cuplului, pe nume Ana Violeta. Casnicia dintre cei doi a durat 7 ani, iar divortul lor a tinut prima pagina a ziarelor de scandal vreme indelungata.

Citește și: Cine este si cum arata primul sot al Andreei Marin

Citește și: Andreea Marin divorțează de Tuncay: „Sunt momente în care…”

„Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi.

Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela. Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica”, scria atunci Stefan Banica Jr. pe Facebook.

1 Comment

1 Comment

  1. rafira lautaru

    2016-10-27T11:50:52+03:00 at 11:50

    Dar nu mi vine sa cred.diferenta de varsta sa fie de vina oare?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top