Connect with us
A murit actorul Bill Nunn ("Spider Man")

Vedete

A murit actorul Bill Nunn („Spider Man”)

A murit actorul Bill Nunn, cunoscut din filmele „Spider Man” şi „Do that thing”, scrie news.ro.

Actorul american Bill Nunn, care a interpretat rolul Radio Raheem în filmul ”Do That Thing” al lui Spike Lee şi a fost Robbie Robertson în triologia ”Spider-Man” a lui Sam Raimi, a murit sâmbătă dimineaţă, la vârsta de 62 de ani, informează Variety.

A murit în casa lui

Spike Lee, care a lucrat cu Nunn şi pentru “He Got Game”, “School Daze” şi “Mo’ Better Blues”, a confirmat decesul actorului pe Instagram. Cineastul a scris că Bill Nunn a murit în dimineaţa zilei de sâmbătă, în casa sa din Pittsburgh.

ÎMPĂCARE neaşteptată în showbizul românesc. A iertat-o de tot, de dragul copiilor!

Doliu în Parlamentul României. A murit deputatul Niculae Mircovici

”Radio Raheem se odihneşte acum în putere”, a scris regizorul. ”Radio Raheem va lupta întotdeauna cu puterile care există. Dumnezeu să-l aibă în pază!”, a adăugat el, revenind cu un text-tribut lui Bill Nunn.

Născut pe 20 octombrie 1953, în Pittsburgh, Bill Nunn a debutat în filmul lui Spike Lee ”School Daze” (1988). Între peliculele în care a apărut se numără ”Cadillac man” (1990), de Roger Donaldson, ”New Jack City” (1991), de Mario Van Peebles, şi ”Regarding Henry” (1991), de Mike Nichols. Ultima apariţie a lui Bill Nunn a fost în serialul de televiziune ”Sirens”, în care joacă rolul unui veteran american.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top