Connect with us
A aparut maneaua Pokemon Go! Jocul momentului in intreaga lume a devenit popular si in randul manelistilor, iar Costi de la Timisoara i-a dedicat o melodie.

Știri

Maneaua Pokemon Go, melodia devenita virala pe Internet VIDEO

Manelistul Costi de la Timisoara a compus o melodie dedicata Pokemon Go, jocul momentului in Romania si in lume. Inspirat de succesul aplicatiei, care a fost descarcata de milioane de ori, cantaretul s-a gandit sa compuna o manea dedicata pokemonilor.

Lansata intr-un club din Timisoara, maneaua Pokemon Go a devenit virala pe Internet, adunand peste 50.000 de vizualizari pe Youtube, la doar o zi de la publicare.

Citeste si: Ce este Pokemon Go

Versurile acestei melodii inedite sunt specifice manelelor, cantaretul afirmand ca aceasta a prins foarte bine la publicul sau tinta:”Nu mai vrea lumea gagici, nici shaorma si nici mici, mai/ Toti vaneaza pokemonii, parca-s posedati de demoni/ Toti il vor pe Pikachu, zici ca-i pasa si guru, mai/ Merg prin parcuri sa-l vaneze, fereasca-te sa-l rateze”.

Citeste si: INCREDIBIL! Ce a putut sa faca o tanara pentru jocul Pokemon Go

Pokemon Go este un joc pentru smartphone, care a devenit rapid una dintre cele mai populare si mai descarcate aplicatii din lume. Jocul foloseste realitatea augmentata, pokemonii aparand in locuri reale din imprejurimi, pe baza unor harti care folosesc locatia jucatorului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top