Connect with us
Autopsia lui Emi Pian, răstunare de situație! Adevărata cauză a decesului, rezultatul IML

Știri

Autopsia lui Emi Pian, răstunare de situație! Adevărata cauză a decesului, rezultatul IML

Rezultatul autopsiei lui Emi Pian, supranumit și „Șeful României”, răstoarnă ce se știa până acum. Interlopul a murit în 4 august  după un joc de barbut care s-a lăsat cu victime. Dăcă până azi se știa că Emi Pian a murit din cauza înjunghierii în zona femurală, autopsia dă totul peste cap!

Medicii legiști: Emi Pian nu a murit din cauza înjunghierii. Rezultat  autopsie

Medicii legiști de la IML au dezvăluit astăzi cauza decesului. Din primele informații se știa că acesta a fost asasinat în stil mafiot după un joc de barbut. În timpul partidei clanurile rivale au aflat că au împrumutat aceeași persoană cu sume ce depăsesc 300.000 de euro, iar de aici a pornit scandalul.

Conform raportului IML, Emi Pian a murit din cauza unor substanțe psihotope consumate înainte de răfuiala dinte interlopi. Iar cauza adevărată a decesului este infarctul miocardic, nu prin înjunghiere în zona femurală și a plămânilor.

Ancheta își schimbă cursul

Un prim suspect a fost arestat de Poliția Capitalei chiar în noaptea în care tragicul eveniment s-a produs. Acesta a declarat că a lovit pe cineva, dar nu-și amintește pe cine. Poliția va schimba cel mai probabil încadrarea dosarului după rezultatul anchetei IML.

Raportul medicilor legiști arată, de fapt, că loviturile cauzatoare de moarte sunt secundare cauzei decesului și că infarctul micardic este cel care i-a luat viața lui Emi Pian.

Se anunță răzbunare cruntă

Clanul interlop condus până pe 4 august de Emi Pian are istorie mare în România și în special București. Acesta a fost condus până să fie arestat, de tatăl celebrului interlop.

Pe rețelele de socializare înmormântarea a fost umărită de sute de mii de oameni care-l plângeau pe Emi Pian și tot acolo circula deja amințări că va urma răzbunarea.

Cele două clanuri sunt cunoscute ca periculoase, iar de-alungul timpului Poliția Capitalei împreună cu echipele speciale au făcut descinderi la cele două grupări, în încercarea de le elimina. Autoritățile n-au reușit să distrugă grupările infracționale, care și-au continuat activitatea.

Crimele, atacturile și răfuielile au fost mereu prezente între cele două clanuri.

Moartea lui Emi Pian și rezultatul autopsiei IML a creat deja tensiuni mari între cele două tabere care se amenință reciproc că vor urma repercusiuni.

Citește și

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top