Connect with us
Alegerile locale 2020. Candidații la Primăria Sectorului 4

Alegeri Locale 2020

Alegerile locale 2020. Candidații la Primăria Sectorului 4

Alegerile locale se apropie. Acestea se vor desfășura la data de 27 septembrie, însă vor fi unele atipice, având în vedere că nu a trecut pericolul reprezentat de criza sanitară. Astfel, oamenii vor merge la vot, respectând mai multe reguli de prevenire a infectării cu nemilosul virus. Responsabilii vor lua toate măsurile necesare pentru ca alegerile locale să aibă loc peste două săptămâni fără nicio complicație. Află care sunt candidații la Sectorul 4 al Capitalei.

Și-au depus candidatura pentru Sectorul 4 doar 9 persoane

Alegerile locale se vor desfășura la data la 27 septembrie. Deși pandemia nu a trecut, autoritățile au decis că oamenii pot vota în siguranță și nu vor fi expuși niciunui risc, atâta timp cât respectă măsurile specifice, precum regulile de igienă și distanțarea socială. Toți participanții vor fi obligați să poarte mască de protecție și să se dezinfecteze la intrarea și ieșirea din sala de vot și să stea la rând respectând distanțarea socială.

În București s-au înscris 85 de candidați, dintre care 20 pentru Primăria Sectorului 1, 16 pentru Sectorul 2, 13 la Sectorul 3, 11 la Sectorul 5, 16 la Sectorul 6 și 9 pentru Sectorul 4. Actualul primar este Daniel Băluță. Lista completă este următoarea.

Simona Elena Spătaru candidează din partea alianței USR-Plus-PNL. Aceasta este de meserie avocat, de peste un deceniu, respectiv 16 ani, în cadrul casei de avocatură SCPA Ceparu şi Irimia. Ea locuiește în sectorul 4 de mai mulți ani și susține că pentru funcția de primar o recomandă implicarea în domeniul de achiziții publice și cel administrativ.

Ștefănel Dan Marin (PMP), de profesie analist politic, a avut funcția de primar interimar al Capitalei. În urma alegerilor locale din iunie 2012, Ştefănel Dan Marin câştigă unul dintre locurile de consilier în Consiliului General al Municipiului Bucureşti.
a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative din cadrul Universităţii Bucureşti, fiind licenţiat în Ştiinţe Administrative în 1999

Ovidiu Zară este de profesie economist (PER), dar a devenit cunoscut ca jurnalist de investigații economice. Ovidiu Zara a fost ți consilier in Consiliul Local al Primăriei Sectorului 4. A mai participat la alegeri și în 2016.

Vasile Negrilă, de profesie jurist (Partidul Social Democrat Independent), a participat și la alegerile din 2016. Atunci, era director general al ADP sector 4. De altfel, era și membru în consiliul de administrație ale REBU SA.  El a mers pe listele Partidului Puterii Umaniste (PPU). Tot atunci, Negrilă Vasile a candidat și pentru un post de deputat de Călărași, însă nu a avut noroc.

Adrian Vlad Chiotan, jurist (ALDE), a fost numit în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Dizabilităţi.

„Sunt antreprenor, manager și am activat atât în domeniul public, cât și în domeniul privat. Sunt singurul candidat cu adevărat liberal pentru Primăria Sectorului 4 și vreau să folosesc experiența pe care am acumulat-o în schimbarea sectorului, din funcția de primar.”, a declarat Chiotan.

Gabriel Liviu Ispas este de profesie avocat (Alianța PRO București 2020).

Simion Dan Cătălin, Partidul România Mare, este de profesie economist.

Constantin Titian Filip (55 ani) este candidat independent la Primaria Sectorului 4. Este de profesie medic neuro-chirurg, politician și avocat, dar se ocupă și de mediere. A candidat și în 2016.

“Nu putem să lăsăm țara în mâna unor infractori și să fim indiferenți. Am patru copii , fetele sunt doctori, iar băieții au 13 ți 14 ani, iar astăzi ei sunt datori pentru 30 de ani . Să îi las în plata sorții? Nu! La alegerile din 05. 06. 2016 vom distruge axa răului si a morții și vom scăpa de PSD și PNL. Vă rog să mă susțineți.”, declara în urmă cu 4 ani.

Daniel Băluță este actualul primar al Sectorului 4 (PSD). Acesta a fost ales consilier local în cadrul Consiliului Local Sector 4 București în iunie 2012, fiind din iulie 2013 până în 5 iunie 2016 viceprimar al Primăriei Sectorului 4. Din 4 noiembrie 2015, după demisia lui Cristian Popescu Piedone, a fost ales primar interimar. În 5 iunie 2016, el a fost ales primar al sectorului 4.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top