Connect with us
Ce o recomandă pe Adriana Bahmuțeanu să devină primarul sectorului 1 București

Alegeri Locale 2020

Ce o recomandă pe Adriana Bahmuțeanu să devină primarul sectorului 1 București

Adriana Bahmuțeanu și-a depus candidatura la Primăria sectorului 1 al Capitalei și este decisă să obțină fotoliul de primar. Vedeta TV s-a decis pe ultima sută de metri și spune că s-a săturat să vadă de pe margine ce se întâmplă în București. Candidatura ei a surprins pe multă lume, ea nefiind cunoscută ca un om politic, dar asta nu o împiedică să-și umeze planul.

Ce o recomandă pe Adriana Bahmuțeanu să devină primarul sectorului 1 București

Adriana Bahmuțeanu are 46 de ani și este născută în București. Vedeta TV spune că s-a sătura să stea pe margine și să vadă ce se întâmplă în orașul în care trăiește. Ea este decisă să câștige alegerile locale și să devină primarul sectorului 1. Bahmuțeanu spune că are proiecte concrete și idei despre cum se administrează un Sector. Ea este de părere că a dezavantajat-o faptul că s-a decis pe ultima sută de metri, să candideze. Oamenii nu au avut timp să afle ce și-a propus și care sunt planurile ei pentru București.

„M-am săturat să stau pe margine și să văd ce se întâmplă în București! Și pentru că știu că pot să fac mai mult, pentru că m-am maturizat, pentru că am proiecte concrete și idei despre ce înseamnă administrarea unui Sector, gospodărirea unui Sector”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru DC News.

Vedeta TV spune că ea este vocea cetățeanului, vocea străzii. Adriana Bahmuțeanu a ținut multă vreme paginile ziarelor, fiind căsătorită de cinci ori cu omul de afaceri Silviu Prigoană. Cei doi au împreună 2 copii.

Alegerile locale vor avea loc în 27 septembrie, și se vor desfășura în condiții speciale, dat fiind contextul epidemiologic în care ne aflăm.
Urnele se vor deschide pe 27 septembrie la ora 7:00 dimineaţa şi se vor închide seara, la ora 21:00. Potrivit legii, procesul de numărare a voturilor se va încheia cel mai târziu la 28 septembrie.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top