Connect with us
Andreea Bahmuțeanu și-a revăzut copiii după șase luni: ”Nu i-a mai lăsat să vină la mine!”

Vedete

Adriana Bahmuțeanu și-a revăzut copiii după șase luni: ”Nu i-a mai lăsat să vină la mine!”

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au trăit o căsnicie tumultoasă, cu numeroase despărțiri, certuri și împăcări. Perioada de după divorț a fost la fel de complicată, deoarece în cei cinci ani de la separare, fostul cuplu a avut numeroase conflicte, ajungând la un număr de 50 de procese. Cu toate acestea, se pare că ambii au găsit fericirea în brațele altor persoane și scandalurile au luat sfârșit. Totuși, problema legată de copii persistă, deoarece Adriana nu i-a mai văzut de șase luni, deoarece tatăl lor nu le-a permis.

Adriana Bahmuțeanu și-a revăzut copiii după șase luni: ”Nu i-a mai lăsat să vină la mine!”

De luni bune, cei doi copii ai lor locuiesc cu Silviu în vila pe care acesta o are în București. Adriana Bahmuțeanu se pare că a acceptat situația ca băieții să locuiască cu tatăl lor. De altfel, conform ultimei decizii a Instanței, Adriana Bahmuțeanu are dreptul să stea cu ei două weekend-uri pe lună.

Cu toate acestea, ea nu și-a mai văzut copiii de la începutul crizei sanitare cu care se confruntă țara noastră. Tatăl celor mici, Silviu Prigoană, și-a luat toate măsurile necesare de prevenire a îmbolnăvirii și a evitat să le permită celor mici să ia contact cu alte persoane. Cele șase luni în care au stat separați au fost grele, iar revederea cu cei mici a fost foarte emoționantă pentru Bahmu. Ea le-a pregătit celor doi mâncarea preferată și are de gând să-i ducă într-o excursie.

”I-am auzit doar la telefon şi o singură dată i-am văzut şi i-am strâns în braţe printre porţile de fier ale casei tatălui lor. Copiii sunt la el, iar ultima dată când au fost la mine s-a întâmplat chiar atunci când s-au dat restricţiile de izolare. Silviu nu i-a mai lăsat să vină la mine de frica virusului. El s-a baricadat la propriu, nu iese deloc şi şi-a trimis şi angajaţii acasă. Este foarte atent şi cumva sunt de acord cu el, e normal să se protejeze pe el, dar şi pe copii. Oricum, a trecut ce era mai greu şi sunt mulţumită pentru că băieţii au la tatăl lor casă mare, piscină, toate condiţiile necesare, fac teme digitalizat.”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Adriana Bahmuţeanu a decis să dea televiziunea pe politică. Fosta soţie a lui Silviu Prigoană intră în cursa pentru funcţia de primar al Sectorului 1. Aceasta s-a înscris drept candidat independent, însă e susținută de un partid ecologist.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top