Connect with us
Candidat surpriză la alegerile locale! Sora lui Culiță Sterp vrea să fie consilier local

Vedete

Candidat surpriză la alegerile locale! Sora lui Culiță Sterp vrea să fie consilier local

Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp vrea să intre în politică. Tânăra, în vârstă de doar 23 de ani, candidează pentru un post de Consiliu Local la alegerile locale din 27 septembrie. Se pare că familia Sterp a ieșit cu totul din anonimat. Mai întâi Culiță, apoi Iancu, și acum sora lor Geta care nu s-a lăsat mai prejos.

Candidat surpriză la alegerile locale! Sora lui Culiță Sterp vrea să fie consilier local

Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, candidează pentru un post de consilier local în comuna unde familia ei are ferma de animale. Geta are 23 de ani, a făcut liceul, apoi s-a înscris la facultate, după care a intrat în politică, și acum vrea să intre și în Consiliul Local.

Multă vreme, tânără a gestionat magazinul în care sunt comercializate produsele de la ferma familiei ei.

De altfel, și frații eu sunt cunoscuți ca doi băieți liniștiți, modești și muncitori. Nu s-au ferit niciodată de muncă și se mândresc cu faptul că familia lor trăiește din creșterea animalelor. Ei au o fermă de care se ocupă îndeaproape mama lor, dar și o serie de angajați.

Geta Sterp a transmis un mesaj localnicilor din comuna General Berthelot. E candidează din partea USR la un loc de consilier local în cadrul Primăriei  din localitate.

”Partidele vechi au avut 30 de ani să demonstreze ce pot face pentru români. Rezultatul? Am fost întotdeauna în urma vecinilor din vest. Credeți că de data asta s-au reformat? Că va fi diferit? Noi, tinerii din USR, vă cerem o singură șansă să demonstrăm că suntem capabili să modernizăm administrația și să dezvoltăm comuna cu adevărat!”, este mesajul Getei, pentru locuitorii din comuna Berthelot.

Familia Sterp a ajuns în atenția publică prin intermediul lui Culiță Sterp, băiatul ce mare al familiei. Acesta a fost căsătorit cu artista Carmen de la Sălciua, amândoi fiind cântăreți. Nu după mult timp și Iancu Sterp a devenit cunoscut prin participarea la emisiunea Puterea Dragostei și la Survivor de la Kanal D.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top