Connect with us
Cine vor fi candidații PSD la primăriile de sector din București. Au fost aflate primele nume

Alegeri Locale 2020

Cine vor fi candidații PSD la primăriile de sector din București. Au fost aflate primele nume

Pandemia de coronavirus a provocat numeroase pagube și continuă să afecteze oamenii. Mai multe domenii au suferit schimbări din cauza virusului, precum cultura, educația sau economia. De altfel, și în plan politic au existat probleme, având în vedere că alegerile locale 2020, care ar fi trebui să se desfășoare în vară, au fost amânate. În urma relaxărilor, oamenii au revenit treptat la viața de diainte de pandemie, deoarece au fost permise din nou mai multe activități, restricțiile au fost ridicate. La fel se întâmplă și în cazul alegerilor locale, care vor avea loc la data de 27 septembrie. Surse politice au dezvăluit și care vor fi cadidații PSD la primăriile din București.

Cine vor fi candidații PSD la primăriile de sector din București. Au fost aflate primele nume

Deşi alegerile locale ar fi trebuit să se desfăşoare în luna iunie, acestea au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus, având în vedere că situația este una dificilă. Astfel, noua dată de vot este 27 septembrie. De curând, surse din domeniul politic au dezvăluit cine vor fi candidaţii PSD la primăriile de sector din Capitală.

La sectoarele 1,4,5 și 6 vor candida primarii PSD în funcție, iar la sectoarele 2 și 3 candidații PSD vor fi Neculai Onțanu și Auerlian Bădulescu, au declarat surse din conducerea PSD. Neculai Onţanu, fost membru UNPR, actualmente fondator al partidului ADER (Ader la Democrație Educație și Reconstrucție), are deja experienţă, acesta fiind fostul primar al Sectorului 2. Onţanu îşi anunţase deja candidatura la Primărie, susţinut de ADER şi PPUSL.

Conform unor sondaje comandate de PSD, Onțanu are un scor asemnănător cu cel al actualului viceprimar, Dan Cristian Popescu, care va candida, cel mai probabil, independent. PSD mizează însă pe voturile pe care le-ar putea câștiga Onțanu de la electoratul social democrat.

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei în funcție, va candida la sectorul 3, sector considerat de necâștigat de PSD și PNL. Candidatura lui Bădulescu a fost lansată chiar de Gabriela Firea pentru a se răzbuna pe Robert Negoiţă, actualul primar, devenit marele dușman al PSD. Bădulescu a lansat deja câteva acuzații grave la adresa actualului primar, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare.

„Hoţul strigă hoţii! Este ştiut faptul că, în Bucureşti, cele mai scumpe băncuţe, panseluţe, garduri şi lucrări sunt în Sectorul 3. Se umflă preţul şi de 3-4 ori! Contribuţia lui Robert Negoiţă a fost şi este spolierea bugetului Sectorului 3 şi trecerea acestuia prin firme-căpuşă. Acum e mare anti-PSD-ist! Un profitor!.”, a spus acesta.

Cei 6 candidați PSD la sectoarele din Capitală vor fi: Daniel Tudorache, Neculai Onțanu, Aurelian Bădulescu, Daniel Băluță, Daniel Florea și Gabriel Mutu.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top