Connect with us
Dezastru pentru PSD! Ponta și Negoiță vor să o dea jos pe Firea de la Capitală

Alegeri Locale 2020

Dezastru pentru PSD! Ponta și Negoiță vor să o dea jos pe Firea de la Capitală

Bătălia pentru fotoliul de primar al Capitalei este tot mai grea. Stânga spartă în bucăți mărunte se adună într-o nouă alianță. Partidul Pro România, al lui Victor Ponta și partidul București 2020, nou inființat de Robert Negoiță, se unesc pentru a o da jos pe Gabriela Firea, din funcția de primar general, la alegerile locale din 2020.

Firea încolțită și din Stânga și din Dreapta

Gabriela Firea pare să fie tot mai singură în lupta pentru un nou mandat de primar al Bucureștiului. PSD o susține cu jumătate de gură pentru candidatura la alegerile locale din 2020, dar nici nu are un alt candidat. Stânga tot mai divizată nici nu vrea să audă de Firea încă 4 ani în fruntea Primăriei Capitalei.

Astăzi PRO România și București 2020, au anunțat că cele două partide sunt unite pentru a promova un candidat comun pentru fotoliul de primar din București.

Canditatura lui Victor Ponta este exclusă, liderul PRO România nu stă prea bine în sondaje și nu va putea cere prenții în 2024 la Alegerile Prezidențiale. Robert Negoiță va candida cu siguranță pentru un nou mandat în Sectorul 3 și are toate șansele să câștige.

Ponta l-a vrut pe Rafila candidat

Victor Ponta a încercat să-l curteze pe Alexandru Rafila, în funcția de candidat al partidului, dar acesta a refuzat propunerea și a spus ca experiența sa ar putea fi folosită altfel.

PRO România încercă să atragă oameni care în această perioadă au câștigat notorietate și nu au picat în derizoriu ca Raed Arafat sau alți lideri care au gestionat criza din România.

Robert Negoiță susținut chiar de alegători

Robert Negoiță este susținut de majoritatea locuitorilor din sectorul 3, iar un nou mandat la Primărie pare să fie doar o procedură pentru primar. Este în topul primarilor care este apreciat de alegători, pentru ca „a făcut ce a promis”. Sectorul 3 din Capitală se poate mândri cu o rată de 85% din blocuri reabilitate, curățenia este lege, iar gunoiul este colectat gratuit.

Gabriela Firea, disperată să apară la TV

Gabriela Firea pare mai mult preocupată să apară la televizor, iar când televiziunile nu preiau semnalul se descurcă singură făcând live-uri pe Facebook cu orice. Recent a fost dur criticată pentru că s-a folosit de imaginea unor cadre medicale într-o postare pe Facebook.

Firea pare să devină tot mai antipatică și dorința ei de a fi „zâna” din București este tot mai spulberată de mare parte din Bucureșteni, dar există și susținători pentru actualul primar al Bucureștiului.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

3 Comments

3 Comments

  1. Puiu

    2020-07-27T08:41:50+03:00 at 8:41

    Gabriela Firea va castiga pentru ca bucuresteni sunt oameni inteligenti

  2. DODO

    2020-07-26T22:30:26+03:00 at 22:30

    vor ! …

  3. Mircea

    2020-07-26T14:58:38+03:00 at 14:58

    Mincinoșilor. Gunoiul nu se ridică gratis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top