Connect with us
Realizatoarea TV Elena Lasconi este noul primar al municipiului Câmpulung Muscel

Alegeri Locale 2020

Realizatoarea TV Elena Lasconi este noul primar al municipiului Câmpulung Muscel

Realizatoarea TV Elena Lasconi a fost aleasă noul primar al municipiului Câmpulung Muscel. Elena Lasconi a candidat la Primărie din partea USR PLUS, și tot ea a făcut marele anunț. Duminică seara, realizatoarea TV ea a declarat că potrivit numărătorii paralele, s-a impus în cel puţin 17 dintre cele 19 secţii de votare din municipiu, în multe dintre ele cu peste 50% dintre opţiunile alegătorilor.

Elena Lasconi – noul primar al municipiului Câmpulung Muscel

Nume nou la Primăria Câmpulung Muscel. Elena Lasconi a anunțat că a câștigat numărătoarea voturilor și a devenit primarul acestui municipiu. Conform ei, s-a impus în cel puțin 17 din cele 19 secții de votare din municipiu. Lasconi a intrat în cursa pentru alegerile locale, din partea USR PLUS.

„Încă de la început am simţit biroul din Primărie. (…) Am crezut din tot sufletul şi m-am încărcat din energia oamenilor”, a declarat Elena Lasconi.

Referitor la modul în care s-a desfășurat această campanie electorală și la adversarii ei politici, Elena a declarat că nu le poartă pică.

„Nu le port pică pentru chestiile urâte pe care le-au făcut. (…) Am simţit că e vorba de forţa binelui. (…) Nu mai avem timp de războaie, e vremea să ne apucăm de treabă”, a mai spus Elena Lasconi.

Conform prezentării candidatului din partea USR PLUS, Elena Lasconi are 48 de ani și și-a dedicat 25 de ani muncii în televiziune, mai exact la PRO TV. A fost corespondent special și de război.

Așa că, în toți acești ani, Elena a avut mii de interacțiuni cu administrații locale din toată țara. A cunoscut și exemple pozitive, dar și multe negative. La fel ca noi toți, știe care este problema: mulți primari nu lucrează în interesul cetățeanului, ci pentru interesele personale și ale partidului. Elena știe și care este soluția: lucrul de calitate, competența și onestitatea, munca în echipă, alături de fiecare dintre cetățeni.

Fostul primar al municipiului Câmpulung Muscel – Ioan Liviu Țâroiu din partea PSD.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: A murit Ruxandra Garofeanu. România a pierdut un mare critic de artă – Modish News

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top