Realizatoarea TV Elena Lasconi este noul primar al municipiului Câmpulung Muscel

28.09.2020
Realizatoarea TV Elena Lasconi este noul primar al municipiului Câmpulung Muscel

Realizatoarea TV Elena Lasconi a fost aleasă noul primar al municipiului Câmpulung Muscel. Elena Lasconi a candidat la Primărie din partea USR PLUS, și tot ea a făcut marele anunț. Duminică seara, realizatoarea TV ea a declarat că potrivit numărătorii paralele, s-a impus în cel puţin 17 dintre cele 19 secţii de votare din municipiu, în multe dintre ele cu peste 50% dintre opţiunile alegătorilor.

Elena Lasconi – noul primar al municipiului Câmpulung Muscel

Nume nou la Primăria Câmpulung Muscel. Elena Lasconi a anunțat că a câștigat numărătoarea voturilor și a devenit primarul acestui municipiu. Conform ei, s-a impus în cel puțin 17 din cele 19 secții de votare din municipiu. Lasconi a intrat în cursa pentru alegerile locale, din partea USR PLUS.

„Încă de la început am simţit biroul din Primărie. (…) Am crezut din tot sufletul şi m-am încărcat din energia oamenilor”, a declarat Elena Lasconi.

Referitor la modul în care s-a desfășurat această campanie electorală și la adversarii ei politici, Elena a declarat că nu le poartă pică.

„Nu le port pică pentru chestiile urâte pe care le-au făcut. (…) Am simţit că e vorba de forţa binelui. (…) Nu mai avem timp de războaie, e vremea să ne apucăm de treabă”, a mai spus Elena Lasconi.

Conform prezentării candidatului din partea USR PLUS, Elena Lasconi are 48 de ani și și-a dedicat 25 de ani muncii în televiziune, mai exact la PRO TV. A fost corespondent special și de război.

Așa că, în toți acești ani, Elena a avut mii de interacțiuni cu administrații locale din toată țara. A cunoscut și exemple pozitive, dar și multe negative. La fel ca noi toți, știe care este problema: mulți primari nu lucrează în interesul cetățeanului, ci pentru interesele personale și ale partidului. Elena știe și care este soluția: lucrul de calitate, competența și onestitatea, munca în echipă, alături de fiecare dintre cetățeni.

Fostul primar al municipiului Câmpulung Muscel – Ioan Liviu Țâroiu din partea PSD.