Connect with us
Alegeri parlamentare 2016. Primarul din Baia Mare și-a votat mama. Ce a declarat

Alegeri parlamentare

Alegeri parlamentare 2016. Primarul din Baia Mare și-a votat mama. Ce a declarat

Alegeri parlamentare 2016. Primarul orașului Baia Mare, Cătălim Cherecheș, cunoscut pentru că a fost ales în pușcărie.

Ce a spus primarul după ce și-a votat mama

„Mi-am exercitat dreptul de vot, chiar dacă unii nu şi-au dorit acest lucru şi într-un anumit mod mi-a fost îngrădit dreptul de a-mi exercita votul într-un mod direct la secţia de vot. (…)

CITEȘTE ȘI: Alegeri parlamentare 2016 EXIT POLL, prezența la vot în timp real LIVE TEXT

CITEȘTE ȘI: Alegeri parlamentare 2016. Expert Forum: Acces blocat pentru zeci de observatori

Astăzi am votat nu pentru un partid politic care să conducă România, ci am votat pentru românii care trebuie să beneficieze de respect din partea Parlamentului României, un Parlament care să fie echilibrat şi în favoarea românilor şi nu în favoarea celor care stau la uşa României pentru a ne indica diverse reguli despre cum să ne manifestăm noi ca şi stat şi popor.

Cred că este un moment important mai ales că până în 2018, momentul istoric în care vom sărbători 100 de ani de la formarea statului român, acesta este Parlamentul cu care vom merge înainte. Aştept ca acest Parlament să ofere României un Guvern aşa cum românii îşi doresc” , a declarat Cătălin Cherecheş.

„Cred că votul meu este un vot într-un fel acordat cu sânge. Acordat cu sânge pentru că am făcut foarte multe eforturi pentru a-mi exercita acest drept de vot.

„Am toată încrederea în români”

M-am sacrificat foarte mult pentru acest lucru şi mă gândesc că mai avem foarte puţine zile până în 22 decembrie când sărbătorim libertatea noastră şi cred că este momentul în care toţi trebuie să participăm la vot pentru a arăta că această Românie a noastră, pe care toţi o iubim, este o ţară unde oamenii se manifestă cu foarte multă hotărâre, demnitate şi curaj pentru viitorul ei.

CITEȘTE ȘI: Rezultate Alegeri Parlamentare 2016 EXIT POLL Antena 3

Am toată încrederea în români şi am toată încrederea că fiecare dintre noi va înţelege în următoarea perioadă ce înseamnă să fii român. Fiecare va înțelege ce înseamnă să fii patriot în adevăratul sens al cuvântului.”, a afirmat Cherecheş, notează stiripesurse.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top