Connect with us
ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Primarul Timisoarei si primarul Clujului au votat

Alegeri parlamentare

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Primarul Timișoarei și primarul Clujului au votat

Alegeri parlamentare 2016. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și primarul Clujului, Emil Boc au votat deja.

Nicolae Robu, care este și președintele PNL Timiș, a declarat că votul său a fost dat pentru o Românie stat de drept, una a oamenilor cinstiți și harnici. Primarul Timișoarei a votat la Școala Generală nr. 30 din Timișoara, în Cartierul Soarelui din Timișoara. Împreună cu Robu, la secția de votare a ajuns și președintele PNL Alina Gorghiu, împreună cu soțul ei.

”Noi privim lucrurile cu încredere ne-am făcut datoria în toată această campanie, am fost într-o interacţiune foarte strânsă cu cetăţenii. Am putut să simţim pulsul oamenilor. Consider că avem motive să privim cu încredere rezultatele alegerilor”, a declarat Robu, la intrarea în secţia de votare, scrie news.ro.

Alegeri parlamentare 2016 – Boc se pregătește de vremuri dificile

În cealaltă parte a țării, la Cluj, Emil Boc a votat pentru o Românie stabilă. Acesta a declarat că urmează vremuri dificile după scrutinul de azi. Boc a votat la secția 48 din municipiul Cluj-Napoca, împreună cu soția sa, Oana.

”Am votat cu cei care cred că România merge înainte prin invesitiţii şi locuri de muncă. Investiţiile şi locurile de muncă reprezintă cea mai bună cale spre creşterea economică şi în acelaşi timp cea mai bună formă de protecţie socială”, a spus Boc.

”Îi îndemn pe toţi clujenii să meargă la vot. Avem nevoie de o guvernare stabilă, pentru că urmează vremuri dificile. Trăim într-un context geopolitic destul de încărcat. Opţiunile vecinilor noştri sunt cunoscute.

CITEȘTE ȘI: Alegeri parlamentare: Nicușor Dan a votat și își dorește o zi istorică

România are nevoie de consolidarea statului în UE, NATO şi în parteneriatul strategic cu SUA. Anul viitor urmează patru alegeri strategicice de care depinde viitoru UE: alegerile din Franţa, alegerile din Germania, cele din Olanda şi cele din Italia. E bine să avem un guvern stabil şi legitim, iar această legitimitate nu poate rezulta decât dintr-o largă participare a românilor la vot”, a mai spus Boc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top