Connect with us
Clotilde Armand confirmă: tehnocraţii se mută la USR

Alegeri parlamentare

Clotilde Armand confirmă: tehnocraţii se mută la USR

Mai sunt doar două luni până la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Votul românilor va fi extrem de important, deoarece majoritatea viitorului Parlament va decide care va fi noul premier din iarnă, după ce Dacian Ciolos îşi va încheia mandatul început în urmă cu un an.

Partidele îşi fac deja calculele, iar Uniunea Salvaţi România a lui Nicuşor Dan îi curtează pe tehnocraţii lui Cioloş. Clotilde Armand, membră de bază a USR, confirmă tatonările dintre tehnocraţi şi partidul lui Dan.

Armand susţine că cel puţin trei miniştri şi secretari de stat din actualul Guvern vor candida la alegerile parlamentare pe listele USR. Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă susţinută astăzi, scrie Hotnews.ro.

Acasă la Ioana Maria Vlas şi Adrian Năstase, două personalităţi controversate retrase la ţară. FOTO

Denise Rifai nu va candida la alegerile parlamentare din partea PNL

USR devine partidul tehnocraţilor

„Nu pot să vă spun, vor fi mai multe persoane. (…) Miniştri, secretari de stat vor fi, probabil, cel puţin trei. Avem deja unul sigur, care şi-a dat demisia, domnul Manuel Costescu, care este din Sibiu”, a declarat Armand. Un alt secretar de stat, Ionuţ Moşteanu, urmează să demisioneze săptămâna viitoare de la Ministerul Transporturilor pentru a intra în politică din partea formaţiunii lui Dan.

Dacian Cioloş le-a cerut tuturor membrilor cabinetului său, de la secretari de la stat la miniştri, să îşi dea demisia din Guvern înainte de a se înscrie în vreun partid sau înainte să apară pe vreo listă electorală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top