Connect with us
Acasă la Ioana Maria Vlas şi Adrian Năstase, două personalităţi controversate retrase la ţară. FOTO

Știri

Acasă la Ioana Maria Vlas şi Adrian Năstase, două personalităţi controversate retrase la ţară. FOTO

Două dintre personalităţile implicate în societatea noastră au dispărut ca prin minune din spaţiul public.

Fostul premier Adrian Năstase şi mama FNI, Ioana Maria Vlas, s-au retras la ţară, acolo unde duc o viaţă complet nouă faţă de ce au trăit în Capitală. Au grijă de animale, se ocupă de casa lor şi se simt mai bine printre ţărani.

acasa-la-ioana-maria-vlas-si-adrian-nastase-doua-personalitati-controversate-retrase-la-tara-foto-1

Adrian Năstase trăieşte în celebra comună Cornu, unde şi-a cumpărat un teren pe care şi-a construit casa în anul 1990, la insistenţele socrului său, tatăl Danei.

acasa-la-ioana-maria-vlas-si-adrian-nastase-doua-personalitati-controversate-retrase-la-tara-foto-3

Fostul premier trăieşte o viaţă liniştită după ce a ieşit din puşcărie în 2014 în urma condamnării din dosarul Trofeul Calităţii.

acasa-la-ioana-maria-vlas-si-adrian-nastase-doua-personalitati-controversate-retrase-la-tara-foto-2

Năstase are grijă de cocoşi şi găini, iar în curtea sa pot fi văzute adesea şi pisici. Fostul premier şi-a botezat câteva animale cu nume care mai de care mai haioase, precum Vasile prim-ministru şi a brevetat ţuica Adrian Năstase, o ţuică despre care spune că te face inteligent şi te face să votezi corect la alegeri.

Şi Ioana Maria Vlas, cunoscută generic sub numele de mamă a FNI, s-a retras la ţară, într-un sătuc din judeţul SIbiu. Vlas se bucură zilnic de animalele de curte, iar casa ei este dotată cu o şură mare, un grajd transformat în salon de oaspeţi, două băi şi o curte imensă. E prietenă cu oamenii simpli de la ţară şi spune că sătenii ar merita oricând să ajungă în Parlamentul României.

acasa-la-ioana-maria-vlas-si-adrian-nastase-doua-personalitati-controversate-retrase-la-tara-foto-4

„Nu mi-e dor deloc de Capitală. Nu-mi place să văd cum se ceartă lume şi nici nu deschid televizorul. Oraşul nu îţi dă nimic în afară de zgomot. E o lume care se agită în van. Lumea de aici este astfel. Sunt oameni monumente de bun simţ, înţelepciune şi pace. Haideţi să fim serioşi, unde găseşti asta în Bucureşti?

acasa-la-ioana-maria-vlas-si-adrian-nastase-doua-personalitati-controversate-retrase-la-tara-foto-5

Sunt săteni care au pus bani la FNI şi care înţeleg foarte bine că banii ăia nu au ajuns la mine”, a declarat Ioana Maria Vlas într-o intervenţie telefonică la Antena 3. În zilele frumoase, Maria Vlas adoră să pescuiască.

Sursa foto: Captură Antena 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top