Connect with us
Premierul Dacian Cioloș discuta cu liderii PNL, la Palatul Victoria, pe tema programului de guvernare, spun surse liberale.

Alegeri parlamentare

UPDATE.Discuție Cioloș – PNL. Liberalii îl propun ca PREMIER după alegeri

Liderii PNL au o întâlnire cu premierul Dacian Cioloș, luni, la Palatul Victoria, de la ora 11.00. Cele două părți vor discuta despre programul de guvernare, spun surse liberale.

Update, ora 13.15: În urma discuțiilor, liderii PNL au hotărât ca Dacian Cioloș să fie propunerea liberalilor pentru funcția de premier, după alegerile parlamentare din decembrie 2016.  La discuții au participat, din partea PNL, Alina Gorghiu, Ilie Bolojan și Gheorghe Falcă.

”Dacian Cioloş va fi propunerea pe care o voi face astăzi colegilor mei, care îşi vor exercita votul”, a afirmat Alina Gorghiu, precizând că în Consiliul Naţional va fi formalizată această decizie a Biroului Politic. Lidera PNL a mai spus că Cioloș nu se va înscrie în niciun partid politic.

 

Stire initiala

Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi, într-un interviu acordat Hotnews, referindu-se la postul de premier după alegeri, că el nu se fereşte să se implice, aşa cum a făcut-o şi în noiembrie anul trecut, dar nici nu crede că este indispensabil. Cioloş a precizat însă că nu se vede implicat într-o formulă de guvernare din care să facă parte PSD.

În urmă cu o săptămână, Dacian Cioloş a dat publicităţii ”Platforma 100” care cuprinde principiile şi proiectele pe care vrea să le aplice în cazul în care va rămâne prim-ministru, platforma conţinând 10 principii de bază, un program de măsuri pentru primele 100 de zile ale viitoarei guvernări şi un portofoliu de proiecte naţionale.

În urma lansării platformei, PNL şi USR şi-au declarat susţinerea pentru Dacian Cioloş pentru a conduce Guvernul şi după alegeri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top