Connect with us
Doliu în politică! Doi politicieni au pierdut lupta cu nemilosul virus

Politic

Doliu în politică! Doi politicieni au pierdut lupta cu nemilosul virus

Pandemia nu dă semne că ar fi pe final și situația este din ce în ce mai gravă. În ultima vreme, tot mai multe persoane sunt răpuse de nemilosul virus al momentului, iar numărul deceselor a crescut considerabil. Printre cei care nu au putut învinge această boală se numără și doi politicieni, membrii a două partide opozante, respectiv PNL și PSD.

Decese în lumea politică

Joi, un om important al partidului PNL a pierdut lupta cu virusul. Florea Niculae a fost consilier judeţean şi unul dintre cei mai vechi liberali ai filialei Olt a Partidului Naţional Liberal. Anunțul trist a fost făcut de către  preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, pe pagina sa oficială de Facebook.

Mai mulți colegi de breaslă au transmis condoleanțe familiei îndurerate și au vorbit despre omul care a fost Florin Niculae. Printre aceștia se numără și și secretarul general al PNL Olt, Ana Maria Ciaușu, care a postat la rândul său un mesaj de omagiere. Și ea a fost infectată cu noul virus al momentului în această vară, însă a fost vorba de o formă ușoară.

“Am pierdut astăzi un prieten drag, Florea Niculae, consilier judeţean şi unul dintre cei mai vechi liberali ai filialei Olt a Partidului Naţional Liberal. Virusul acesta, pe care mulţi îl consideră o gripă, a fost neiertător cu el… Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei!”, a scris pe Facebook Ana Maria Ciauşu.

Și social-democrații sunt în doliu. Miercuri, 9 decembrie, deputatul PSD, Radu Sebastian, a decedat la vârsta de 49 de ani. El este primul parlamentar român răpus de renumitul virus. Deputatul de la Buzău a fost infectat cu noul virus, iar la doar câteva zile, a început să se simtă rău și a fost transferat de la Buzău la Spitalul Militar Central din București. Pentru că starea sa se agrava din ce în ce mai tare, familia a decis să fie transferat la un spital din Germania. Din nefericire, organismul lui nu a mai rezistat și a cedat.

Anunțul a fost făcut de către președintele PSD, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook. El a avut de zis doar lucruri bune la adresa lui Radu Sebastian, spunând despre el că era un prieten adevărat și un om care mereu s-a lăsat pe el pentru ceilalți.

În intervalul 09.12.2020 (10:00) – 10.12.2020 (10:00) au fost raportate 127 decese (71 bărbați și 56 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus. 124 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, pentru 1 pacienți decedat nu au fost înregistrate comorbidități, iar pentru 2 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top