La ce secție votez Vaslui? Caută după CNP și NUME secția de vot

10.12.2016
La ce secție votez Vaslui? Caută după CNP și NUME secția de vot

Alegeri parlamentare 2016, la ce secție votez Vaslui duminică 11 decembrie. Votul în județ începe la ora 7.00 și se încheie la ora 21.00.

Pentru a afla la ce secție votezi, ai mai multe opțiuni, inclusiv cautare după CNP.

Fie cauți secția de vot după CNP și nume. Fie, navigheazi în acest articol și descarcă tabelul sau intra direct pe site-ul www.registrulelectoral.ro.

Harta secțiilor de vot pentru județul Vaslui. La ce secție votez? Mai jos ai o harta interactivă pentru județul tău și poti afla ușor unde este secția ta de votare.

La ce secție votez Vaslui Caută secția ta de vot după CNP și nume

Află la ce secție votezi. Cauta în Vaslui după CNP sau nume. Mai jos ai un formular unde poți cauta numele tău și afli usor sectia de votare care ți-a fost repartizată.

Află la ce secție votezi în Vaslui. Caută după CNP și nume
Află la ce secție votezi în Vaslui. Caută după CNP și nume alegeri parlamentare

Află secția de vot după adresă

Secția de votare poate fi aflată și cu ajutorul adresei tale în Vaslui. Pe www.roaep.ro ai lista adreselor ale tuturor secțiilor de votare.

Votul

La ce secție votez Vaslui, acum că ai aflat iată cum se voteză.

Indiferent de județ votul se face la fel la alegerile parlamentare 2016. După ce gasești adresa secției din județ te poți adresa secției tale de vot, duminică, 11 decembrie, de la ora 7 la ora 21. Odata ajuns în secție, vei primi doua buletine de vot. Unul pentru camera deputaților și altul pentru Senat. Comia electorală îți va nota datele din buletin și il va scana pentru a evita votul multiplu.

Urna mobilă

Dacă ai aflat la ce secție votezi, dar nu te poți deplasa spre secția de votare poți solicita urna mobilă. Urna de vot va veni la tine acasă numai în raza secției din județului în care ai fost repartizat.

Votul este secret. Nu uita că este interzis să primeși mită sau să îți vinzi votul.

Candidații din județul tău au fost anunțați pe 11 noiembrie. Lista candidatilor din județul Vaslui este aici. Rezultatele vor fi aflate duminică la ora 21.00 pe Huff.ro

La ce secție votez în județul:

ALBA
ARAD
ARGEȘ
BACĂU
BIHOR
BISTRITA-NASAUD
BOTOȘANI
BRĂILA
BRAȘOV
BUZĂU
CALARAȘI
CARAȘ-SEVERIN
CLUJ
CONSTANȚA
COVASNA
DÂMBOVIȚA
DOLJ
GALAȚI
GIURGIU
GORJ
HARGHITA
HUNEDOARA
IALOMIȚA
IAȘI
ILFOV
MARAMUREȘ
MEHEDINȚI
MUREȘ
NEAMȚ
OLT
PRAHOVA
SĂLAJ
SATU MARE
SIBIU
SUCEAVA
TELEORMAN
TIMIȘ – TIMIȘOARA
TULCEA
VASLUI
VÂLCEA
VRANCEA

Exit Poll Vaslui și rezultate Alegeri Parlamentare

Rezultatele la alegerile parlamentare exit poll și finale vor fi aflate pe huff.ro, duminică la ora 21.00. Află cine este deputat și senator de Vaslui. Imediat după înciderea urnelor îți vom prezenta cine este deputat și senator în județul și orașul tău. Aceștia te vor reprezenta în Camera Deputaților și Senatorilor 4 ani, în mandatul alegerilor parlamentare 2016-2020.