Connect with us
Celebrul medic neurochirurg Leon Dănăilă ar urma să candideze din partea PNL București pentru un loc în Senat, la alegerile parlamentare din decembrie.

Alegeri parlamentare

Neurochirurgul Leon Dănăilă, cap de listă la PNL București, pentru Senat (surse)

Neurochirugul Leon Dănăilă este cap de listă la PNL București, pentru Senat, la alegerile parlamentare din 2016, anunță surse liberale citate de agenția news.ro.

Totodată, Adriana Săftoiu ar urma să deschidă lista pentru Camera Deputaților.

Leon Dănăilă a devenit cunoscut publicului larg după ce o imagine cu el, circulând cu metroul bucureștean, a devenit virală pe rețelele de socializare.  Neurochirurgul s-a născut în 1933 şi este absolvent al Facultăţii de Medicină din Iaşi (1958) şi al Facultăţii de Filozofie-Psihologie din Bucureşti.

Leon Dănăilă este membru al Academiei Române. Din anul 1961, este medic neurochirurg la Spitalul ”Gh. Marinescu” din Bucureşti. Este conducător ştiinţific de doctorate din 1990 atât pentru doctoranzi români, cât şi străini, iar din 1996 este președinte al comisiei de Neurochirurgie pe țară.

 

Pentru Camera Deputaților, din partea PNL mai candidează și Eugen Nicolăescu, Ovidiu Raețchi și  preşedintele Organizaţiei femeilor liberale, Cristina Trăilă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top