Connect with us
Horoscop februarie 2018 Berbec - Oana Hanganu. Ce se anunță în această lună pentru nativii din zodia Berbec, conform astrologului.

Știri

Horoscop februarie 2018 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop februarie 2018 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii află lucruri importante, care le vor fi de folos în lunile martie-aprilie. În iubire, au parte de tentații.

Horoscopul lunii februarie 2018 pentru zodia Berbec anunță o posibilă idilă cu un prieten în prima parte a lunii sau împăcarea cu o fostă iubire în ultimele 3 săptămâni din februarie.

Venus, Planeta Iubirii, se va afla în casa Prietenilor din astrograma lor până în data de 11 februarie, favorizând socializarea, mai ales că și planeta Afacerilor, Mercur, se va afla în același sector din astrogramă.

În data de 11 februarie va fi Lună Nouă în zodia Vărsător. Pentru Berbeci, Luna Nouă le va aduce noi prieteni sau colaborări de succes cu prieteni vechi. Sau îi va ajuta să își transforme colegii în prieteni.

În 18 februarie va începe o perioadă favorabilă detașării de trecut, în plan personal sau rezolvării eventualelor restanțe în plan profesional sau financiar.

În 18 februarie, Soarele și planeta Mercur vor intra în zodia Pești și în casa Trecutului și a Secretelor din astrograma generală a Berbecilor.

Mercur în zodia Pești le cere Berbecilor discreție și prudență. Ei trebuie să vorbească mai puțin despre proiectele personale și să fie foarte atenți la mesajele sau informațiile pe care le primesc. S-ar putea ca acum să afle lucruri foarte importante, care le vor fi de folos în lunile martie-aprilie.

În februarie, Berbecii vor primi un plus de energie de la planeta Marte, care îi patronează. Aflată în Săgetător, Marte le va dinamiza, pe parcursul întregii luni, casa Străinătății.

Și chiar în primele zile din februarie, pot primi vești de la cineva din străinătate sau calatoresc.

În jurul datei de 17 februarie, același Marte îi poate face mai impulsivi decât sunt și mai hotărâți să clarifice o situație cu un fost partener, prieten sau angajator.

Iar în ultima săptămână din februarie, din cauza unui aspect tensionat dintre Marte și Venus, Berbecii pot provoca probleme în cuplu. Fie o fostă iubire încearcă să revină în viața lor și îi bulversează total, fie Berbecii devin   excesiv de interesați de trecutul sentimental al persoanei iubite.

În orice caz, împăcarea va veni în prag de Mărțișor, pentru că Marte va fi în armonie cu Luna, iar Luna se va afla (din 27 februarie) în casa Iubirii din astrograma generală a zodiei Berbec.

HOROSCOP BERBEC | HOROSCOP TAUR | HOROSCOP GEMENI | HOROSCOP RAC | HOROSCOP LEU | HOROSCOP FECIOARA | HOROSCOP BALANTA | HOROSCOP SCORPION | HOROSCOP SAGETATOR | HOROSCOP CAPRICORN | HOROSCOP VARSATOR | HOROSCOP PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top