Connect with us
Horoscop februarie 2018 Scorpion - Oana Hanganu. Ce se anunță în această lună pentru nativii din zodia Scorpion, conform astrologului.

Știri

Horoscop februarie 2018 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop februarie 2018 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii își întâlnesc iubirea sau comunică mai bine cu copiii. În cuplu, posibile tensiuni din cauza banilor.

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Scorpion pune accent pe relația nativilor cu familia, în special cu proprii copii. În iubire, le surâde norocul.

Până în 18 februarie, Soarele se va afla în zodia Vărsător și va influența sectorul Casei și familiei din astrograma generală a Scorpionilor. Acolo se va afla și planeta Comunicării, Mercur.

Soarele și planeta Mercur vor favoriza comunicarea în familie și vor aplana tensiunile dintre Scorpioni și rudele apropiate.

În același timp, vor ajuta la găsirea unor soluții pentru probleme de patrimoniu sau vor aduce noroc în afacerile de familie.

Luna Nouă din 18 februarie poate fi un moment potrivit pentru o nouă afacere de familie sau pentru o nouă locuință. Jupiter, Marele Benefic, aflat chiar în Scorpion, îi poate ajuta pe nativi să găsească locuința potrivită, la un preț foarte bun.

Și tot în Vărsător va fi și Venus, planeta Iubirii, dar aceasta se va muta în zodia Pești în data de 11 februarie.

Cât timp va sta în zodia Vărsător, Venus îi va ajuta pe nativii Scorpioni să    anuleze ori, după caz, să evite tensiunile cu rudele sau le va spori interesul pentru decorarea și amenajarea căminului.

Din 11 februarie, Venus aflat în Pești va dinamiza casa Iubirii din astrograma Scorpionilor. Cei singuri se vor îndrăgosti, iar cei care au, deja, pe cineva, se vor gândi să își întemeieze o familie. Pentru cuplurile cu vechime, va urma o perioadă armonioasă.

Prezența lui Venus în casa Iubirii poate însemna și împlinire visului de a avea copii sau, în cazul Scorpionilor care sunt, deja, părinți, relații foarte bune cu proprii copii.

În plan financiar, luna februarie poate fi una plină de realizări pentru Scorpioni. Marte, planeta care îi patronează, se va afla în zodia Săgetător și în casa Banilor din astrograma lor și îi va ajuta să obțină tot ce își doresc.

Dar, dorința de a căștiga mai mulți bani poate provoca probleme în cuplu, în special în ultima săptămână a lui februarie. Atunci se va face simțit un aspect tensionat între planeta Venus, aflata în casa Iubirii și Marte, aflat în casa Banilor.

Acest aspect poate intensifica și tensiunile legate de cheltuielile necesare pentru un copil sau pentru un proiect al nativilor.

HOROSCOP BERBEC | HOROSCOP TAUR | HOROSCOP GEMENI | HOROSCOP RAC | HOROSCOP LEU | HOROSCOP FECIOARA | HOROSCOP BALANTA | HOROSCOP SCORPION | HOROSCOP SAGETATOR | HOROSCOP CAPRICORN | HOROSCOP VARSATOR | HOROSCOP PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top